|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το δεξι μερος του κεφαλιου του γλυφτη μου ασπρισε ενω το υπολοιπο ειναι κανονικο.......τι ειναι..?ειναι αρρωστος..??
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συμπληρωσε τη φορμα στις ασθενειες και αν μπορεις βαλε και καμια φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 30χ20χ14 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:2 μηνες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: απτην αρχη 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):26 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 1 γλυφτης 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):0 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 2 φορες τον μηνα 50τοις εκατο 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 3 ημερες πριν 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: καθε μερα {τροφη απλη} 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
|
||||
|
||||
![]()
φιλε ποιο ειδος εχεις?? η φορμα εχει πολλες αλλες ερωτησεις...αλλα θα σταθω στο μεγεθος του ενυδρειου...10 λιτρα??
λογικο να αρρωστησει το ψαρι....μετρησεις?? γιατι 2 φορες το μηνα 90% αλλαγη?? ειναι μεγαλο στρεςς αυτο.... φιλε μου πρεπει να διαβασεις πολλα για τα ενυδρεια ακομη εδω και στο www.tsamisaquarium.gr ...
|
||||
|
||||
![]()
κατα πασα πιθανοτητα εισαι στρεσαρισμενος αρκετα κανε κατι με το ενυδρειο σου γιατι θα αρχησουνε οι απωλειες
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εμενα ο πλεκο εχει αρχισει να βγαζει κατι σαν πετσα τι ειναι? ψαρια 1αγκαπι 3θ γκαπι σε 50 λιτ.
|
||||
|
||||
![]()
λες να αλλαζει δερμα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
sorry οι μετρησεις ηταν λανθασμενες{αφορουσαν το ενυδρειο με τον μονομαχο} οι σωστες μετρησεις ειναι 50χ35χ32 ------------------------- λοιπον/....?? ![]() ------------------------- οριστε και μια φοτο που του μοιαζει ![]() ο δικος μου ειναι πολυ πιο σκουρος
i love my fish..! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apolonistis : 02-02-09 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καλό που τώρα ξέρουμε το είδος αλλά ο κύριος λόγος που χρειαζόμαστε φωτό είναι για να δούμε τα συμπτώματα στο ψάρι σου πως ακριβώς είναι για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια διάγνωση...Επομένως θέλουμε φωτό και του δικού σου ψαριού,κυρίως από τα προσβεβλημμένα μερη του...
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις ασπρισε ? μηπως ειναι κανα χτυπημα ?
βγαλε μια καλη φωτο να δουμε
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS..ΓΛΥΦΤΗΣ..help | apolonistis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 31-01-09 12:48 |
γλυφτης??????? | sotos+ramona | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-11-08 06:51 |
γλυφτης? | sidirchris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-08 04:17 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | sersd | ¶λλα ζώα | 9 | 15-09-08 20:22 |
o γλυφτης τρωει μικρα?? | Christos k | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 12-01-07 12:29 |