|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέρχρι χθές το βράδυ όλα ήταν καλά, τα ψαράκια ζοηρότατα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σήμερα το πρωί όλα νεκρά. Η μόνη αλλαγή είχε φύγει η τάπα απο την φλογέρα και δεν έκανε μεγάλη ανατάραξη στην επιφάνεια. Λέτε να είναι απο ασφυξία!!!! Τελικά αυτό το ταγκανικοενυδρείο δεν με πήγε απο την αρχή http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27941 Μάλλον θα πρέπει να το γυρίσω σε κάτι άλλο!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Eννοείς ολα-ολα;
Απο ασφυξία να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ εχω και καμμια μεγάλη ανατάραξη στο 120ρι μου και τα ψάρια μου δεν εχουν παθει τίποτα μεχρι στιγμής(εδώ και 3 μηνες...)(χτυπα ξύλο δηλαδή...)... Συληπητήρια φίλε... Μην στενοχωριέσαι όμως... Γιατί δεν συνεχίζεις με τανγκανύκες,άλλου είδους;Π.χ ενα ζεύγος τρικοτί ή πολλά μούλτι με τζουλι,λελεπούπι,κυπρινοχρομις; Τα λίτρα τ'άχεις... Και για να δώσουμε χρώμα σε αυτό το ''άσχημο'' γεγονος... Μπας και εκεί στην Καστοριά δεν εχετε οξυγώνο? ![]() Παντως εγώ στενοχωρίθηκα πολυ,κυρίως για τα κάλβους(που μου αρέσουν πολυ....) αλλά και για αυτές τις πανέμορφες πέτρες... Τουλάχιστον αμμα αλάξεις πήγαινε σε μαλάουι...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σπύρο (έτσι δεν είπαμε οτι σε λέν
![]() Τα λίτρα είναι περίπου 300. Δεν ξέρω θα δώ Μόλις είδα μέσα στις πέτρες κανα 3 καλβους ζωντανά για να δούμε..... |
|
||||
|
||||
![]()
λυπαμαι πολυ Φιλοτα....
οι μετρησεις σου ηταν καλες?? αν αυτο εγινε απο την υποχωρηση της ταπας και μονο...τι να πω....φοβερη ατυχια.. ![]() ειναι και οι ασταθμητοι παραγοντες που δε μπορουμε να προβλεψουμε... ευχομαι να βρεις το δυνατον περισσοτερα ψαρια ζωντανα ...να κολλησεις την ταπα με σιλικονη αυτη τη φορα....και να πανε ολα καλα απο εδω και περα...
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρήσεις βρε Πάνο ήταν καλές. Στην ρουτίνα δεν είχα αλλάξει τίποτε, εκτός απο την υπερδοσολογία Excel για την άλγη. Αλλα και το excel το είχα σταματήσει απο την Δευτέρα.
Το παράξενο είναι οτι χθές στις 21.30 που έφηγα ήταν όλα καλά!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατρέ μπορεί να φταίει και το excel
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν η ανατάραξη έφτασε στο 0 σε συνδυασμό με παροχή CO2 τότε είναι πιθανό.
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο Ταγκανίκα είναι CO2 δεν έχω.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταστροφή | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 12-11-08 17:42 |
Καταστροφή | mpampis | Malawi | 6 | 25-06-07 18:56 |
Απίστευτη ενηλικίωση γκάππυς...! | filoxenos | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 15:12 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |