|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ειναι το πρώτο μου ενυδρείο. Άφού ειδα αρκετές φωτογραφιες ενυδρείων, καταλαβα οτι καμία σχέση δεν έχουν τα φυτεμένα με αυτα με τον πλαστικό διάκοσμο και αποφάσισα να ξεκινησω με φυτεμένο. Η μεγάλη δυσκολία ήταν στα διαθέσιμα φυτα που έβρισκα στα πετσοπ. Να φανταστείτε δεν βρήκα κερατόφυλλο το οποίο από οτι εχω καταλάβει ειναι από τα ποιο συνηθισμένα....
Πληροφορίες Όγκος:60 λτ Κατηγορία: Φυτά:Cryptocoryne mix,Vallisneria spiralis,Echinodorus,Anubia,java moss Ψάρια / Άλλα είδη: Guppy (1m -2f), Platy Dawn(2m-1f εκανε λάθος ο πετ-σοπας...) Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH):16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):- Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Αλλαγές νερού:20% καθε βδομαδα Θερμοκρασία:24 C Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτο ενυδρείο... | aquaman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 15-05-09 16:22 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |