|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω και 1-2 μερες εχω παρατηρησει φαγωμενα πτερυγια στα δισκακια μου.
Στην αρχη εμφανιστηκε μονο σε ενα παλιο δισκο (απο τους πρωτους) και νομιζα οτι ειναι σημαδι χτυπηματος.Σημερα παρατηρησα αλλα 2 ψαρια με τα ιδια συμπτωματα.Προσφατα εβαλα 2 νεους δισκους στο ενυδρειο οι οποιοι ειναι μαλιστα ασιατικης προελευσεως.Δεν θελω να πιστευω οτι εχω μπλεξει με discus plaque αλλα με κατι αλλο Τα ψαρια τρωνε κανονικα και κινουνται επισης κανονικα και δεν τρομαζουν.Παρακαλω την βοηθεια σας. Τα συμπτωματα ηδη εχουν εξαπλωθει σε 3 ψαρια. Φωτος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως πέφτει ξύλο?
Έχω την εντύπωση οτι είναι κάτι τέτοιο. Υ.Γ. Για την χημεία κλπ δεν ρωτάω υποθέτω τα έχεις καρατσεκάρει.
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγες νερου γινονται ΑΚΡΙΒΩΣ καθε 1 εβδοαμαδα απο 35-50%
τελευταια μου επεσε λιγο παρπανω ΚΝΟ3 και ειχα νιτρικα κοντα στα 40 αλλα δεν νομιζω να φταιεια αυτο Ειναι ξυλο ή ασθενεια?? |
|
||||
|
||||
![]()
Νικό και εγω έχω την εντύπωση οτι πολύ πιθανόν να πέφτει ξύλο,βέβαια το οτι τα συμπτώματα παρουσιαστήκαν μετα την είσοδο νέων ψαριών και μάλιστα σε παλιο δίσκο ,που το πιο πιθανο να ήταν αυτός να εριχνε ξυλο και οχι να έτρωγε,είναι λιγο υποπτο ,τα άλλα ψάρια που παρουσίασαν τα συμπτώματα είναι απο τα παλιά η καινούργια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο δυστυχως τα παλια...αλλα παρατηρησα οτι οι νεοι δερνουν τους παλιους αρκετες φορες
Ειναι δυνατο στην 1η φωτο να ειναι δαγκωμα???????? |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο τι να σου πω ,συνήθως οι παλιοί δέρνουν τους νέους
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρες ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 28-10-08 12:14 |
maingano η κατι αλλο???? | chris7 | Malawi | 9 | 14-09-08 19:27 |
Dropsy ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 25-06-08 18:04 |
Δισκοι και τι αλλο? | parashos_ | Δίσκοι | 2 | 19-12-07 15:41 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |