|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.Θελω να ρωτησω ν μπορουμε να παμε στην προνοια μπουκαλα απο ηδη υπαρχον πyροσβεστηρα και να μου την μετατρεψει καταλληλα ωστε να την χρησημοποιησω για co2.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο πυροσβεστήρας περιέχει Co2 ναι.
Αν είναι τύπου ξηράς σκόνης ΟΧΙ. Οι πυροσβεστήρες σκόνης είναι φτιαγμένοι για μικρότερες πιέσεις και δεν πάιρνουν διοξείδιο (και για το λόγο αυτό είναι και φτηνότεροι). |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια παλιά μπουκάλα CO2 5κιλη την οποία την πάς και σου τοποθετούν ένα κλείστρο (στρόφιγκα), επίσης πριν την γεμίσεις ζητάς να σου κάνουν και μια υδραυλική δοκιμή και είσαι έτοιμος με συνολικό κόστος γύρω στα 50 euro, ενώ για καινούργια 5κιλη CO2 πχ της JBL θέλεις από εξωτερικό τουλάχιστον 250.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα παραγγείλω και μέσω Internet και μανόμετρο αλλά οι γνώσεις μου συνδεσμολογίας είναι περιορισμένες. Οδηγίες θα μου έχει για το πως θα το τοποθετήσω στην μπουκάλα????
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Minakki : 27-11-08 στις 16:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το κλείστρο το βάζουν αυτοί πάνω στη μπουκάλα.
Τα υπόλοιπα ... μόνος σου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ήδη την πήρα και ο άνθρωπος με ενημέρωσε ότι έχει γίνει και υδραυλική δοκιμή. Όσο για το μανόμετρο και την βάνα θέλω να το ψάξω να την παραγγείλω από Ιντερνετ (για οικονομική λύση λέω) να το συνδέσω και με το PH controller. Για disuser δεν έχω καταλλείξει ακόμα τι να πάρω . Μάλλον πρέπει πάλι να το ρίξω στο διάβασμα....... Καμμιά ιδέα ? Το ενυδρείο μου είναι 125 λτρ. και η μπουκάλα λέω να μου πάει 1- 2 χρονάκια. Μόνο που δεν ξέρω με τι μπογιά θα πρέπει να την βάψω?
co2, μπουκαλα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουκαλα με κοντρολερ ή DIY CO2 | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 06-11-08 14:06 |
μπουκαλα co2 | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-11-06 13:19 |
Μπουκαλα Co2 | radis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 04-06-06 10:23 |
Μπουκαλα Co2 | kazanasb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-12-05 22:04 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |