|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας παρουσιαζω το ενυδρειο για να ακουσω γνωμες και συμβουλες ωστε να γινει καλητερο.Οτι βλεπετε μεχρι τωρα εχει γινει με την βοηθεια απο το forum και σας ευχασριστω για ακομη μια φορα.
Η αρχη του για οσους δεν θημουνται ειναι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23527 Το ενυδρειο -------------------------Διαστάσεις : 1.00cm 0.30cm 0.40cm Φωτισμος : 2 λάμπες της sera sera blue sky Royalsera deep sea specia 10 ωρες την ημερα Θερμοστάτης : fluval tronic (200 watt) Κυκλοφορια : Marea 4400 koralia 1 1100 Zωντανος βραχος : 22 κιλα Υποστρωμα : 20 κιλα red sea reef base Χημικο φιλτρο : Eheim 2232 Skimmer : Deltec MCE 300 R.O : R.O man με D.I Θερμοκρασια : 25 Πυκνοτητα : 1.025 Ψαρια : 4 chromis 2 Clown ocellaris http://www.liveaquaria.com/product/p...115&pcatid=115 http://www.liveaquaria.com/product/p...755&pcatid=755 Για φωντο πισω εχω αγορασει μια αφισα μπλε ή μαυρη. Να βαλω λετε? Και πιο χρωμα? Ενα αλλο που με απασχολη ειναι η κυκλοφορια. Ο κυκλοφοριτης marea ειναι πολυ δυνατος με αποτελεσμα τα ψαρια να κολυμπανε προς μια κατευθυνση παντα .Κανω διαφορα πειραματα και τους αλλαζω θεση αλλα ακομα δεν εχω βρει το καλυτερο και σε ενα συμειο μαζευετε και βρωμα γιατι το ρευμα νερου δεν φτανει εκει? Εσεις τη πρωτηνετε για αυτο?Ενα ακομα προβλημα με αυτο ειναι και το σχημα του ενυδρειου που δυστηχως δεν εχει βαθος ουτε πολυ υψος.Αν το ηξερα απο την αρχη μαλλον θα πηγαινα να παρω 4 κοραλια 1 και θα τους εβαζα στις γωνιες . Να το κανω ; Μπορω να μειωσω την ροη της Marea αλλα φοβαμε μηπως δεν εχω καλη φιλτρανση Και τελευταια επειδη εχω αρχισει λιγο να το σκευτομαι ποσο θα στοιχησει περιπου αν εφτιαχνα μονος μου ενα ενυδρειο καινουργιο με SUMP σε λιτρα τετοια ωστε να κανει και ο εξωπλισμος που εχω. Σε λιγω ανεβαζω και fotos Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manolis : 10-11-08 στις 16:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Photos
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα φαινονται οκ φιλε Μανωλη ...καλη συνεχεια.
Η αληθεια ειναι οτι το ενυδρειο σου ειναι λιγο μακροστενο και δημιουργει προβληματα. Οσο αφορα την κυκλοφορια , δεν υπαρχει λογος να βαλεις 4 μικρους κυκλοφορητες ...ο τροπος που εχεις στησει το βραχο μοιραια θα μαζεψει βρωμια.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε ομορφο το ενυδρειο σου!!!!
ευχομαι σε λιγο καιρο να θαυμαζεις τα χρωματα των ζωντανων σου... πιστευω οτι οσο πιο πολυ κυκλοφορια εχεις απο παντου θα ειναι καλο... καλη συνεχεια!!
|
|||
|
|||
![]()
Λετε η αντλια να αποδυναμωνει τα ψαρια λογο του ισχυρου ρευματος?
Με την αφισα τη λετε να κανω?Να την βαλω? Αυτο το σχημα βραχου λετε να βοηθησει? Αλλα για να το κανω αυτο πρεπει να βγαλω τα βραχια και καποια να τα σπασω σε μικροτερα κομματια,το πρωτεινετε εσεις αυτο; Απο ψαρια μπορω να βαλω και αλλα καμια ιδεα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλο θα ηταν τα βραχια να φυγουν απο τις ακρες και να ερθουν προς το κεντρο μαζι με τον αλλον... ετσι θα μπορεις να φτιαξεις κυκλοφορια απο ολες τις μεριες και να εχεις πιο υγειες και ζωντανο τον βραχο σου.... ας μιλησουν και οι παλιοι... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ''δεν ξέρω τι είναι'' στη photo 4 το παρατηρώ και γω στο βράχο μου!!! Μήπως έμαθες τελικά τι είναι???
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οχι δεν εμαθα ακριβος .Παντως οταν ειχα βαλει μια πεταλουδα στο ενυδρειο απο τοτε δεν το ξαναειδα. ------------------------- Σημερα καναν ξανα επιθεση στο αστερια δυστηχως. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manolis : 04-03-09 στις 02:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Backround ΜΕΣΑ στο ενυδρειο! | Don LiMo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-08 23:46 |
γεννες μεσα σε ενυδρειο | grkts | Malawi | 2 | 06-04-08 22:36 |
Μετα απο πολυ καιρο ειναι ετοιμο(κοινωνικο) | Giannis-Patra | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 26-01-08 12:41 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |