|
|||
|
|||
![]()
ειχα 6 αγγελοψαρα,τωρα ειναι 5 σε 120 λιτρα και μου ειπατε να ξεχωρισω ενα ζευγαρι.εχουν περασει 5 μηνες και με εχουν μπερδεψει.λιγο πολυ εχω σταμπαρει 2 αλλα 5 μηνες τωρα δεν εχω δει αυγα απο κανενα.μηπως να τα χωρισω και να περιμενω να δω τι θα γινει επισης ειχα 2 γλυφτες 1 χρονο τωρα που τρεχει το ενυδρειο και πριν λιγες μερες εχασα τον ενα χωρις να μου δειξει καποιο σημαδι.σηκωθηκα ενα πρωι και τον βρηκα τεζα.τωρα εβαλα εννοια και για τον αλλο.μηπως να του φερω παρεουλα του καημενου μην τυχον και μου παθει τιποτα ειναι και καλοταισμενος ο ατιμος.thanks'''''
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειναι? | georgetax | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-10-07 15:33 |
Ειναι ζευγαρι τα ram? | GFON | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 23-12-05 20:58 |
ποιο ειναι το καταλληλοτερο φιλτρο?? | Mariel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 11-08-05 20:14 |
ποια ζωοτοκα ειναι ποιο ανθεκτικα? | tolis_1234 | Ζωοτόκα | 5 | 28-11-04 00:28 |
Ποιο φυτο ειναι αυτο ???...(Dracaena) | X_nikolas | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 18-03-04 14:13 |