|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω το συγκεκριμμένο ή κάποιο αντίστοιχο φωτιστικό στην Αθήνα?
http://www.aquaessentials.co.uk/inde...oducts_id=1064 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ξερω αν το εχει καποιο μαγαζι εδω... βγαζει πολυ δυνατο φως!!!
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω τα περισσότερα μαγαζιά μπορούν να στο προμηθεύσουν. Κι εγώ από Ελλάδα πήρα κάτι αντίστοιχο για θαλασσινό ενυδρείο.
Απλά κοίτα πόσο πουλιέται στο διαδίκτυο και να το παζαρέψεις ανάλογα. Εννοείται ότι θα το πάρεις λίγο ακριβότερα από Ελλάδα αλλά θα κερδίσεις σε εγγύηση. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, κι εγω θα το προτιμούσα με 3 λαμπες καλύτερα..
υποθέτω οτι αν βγάλεις την μια, δεν δουλεύει καθόλου ε? γινεται λες αυτοσχεδια αλλαγή του ballast? και κάτι ακόμα, σου είναι εύκολο να μου πεις το πλάτος του μιας και δεν το βρήκα πουθενά? |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και με δύο λάμπες. Ακόμα αυτό με τις τέσσερις ανάβουν ανά δύο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι δύο ειναι λίγες για τον φωτισμό που θέλω αλλά ίσως θα μπορούσα να έχω τις 2 μόνιμα και τις άλλες 2 μόνο για λίγες ωρίτσες.. αν όμως έχει μόνο μια πρίζα και μετά διακόπτες, πως θα μπορούσα να τις βάλω σε χρονοδιακόπτη?
|
|
|||
|
|||
![]()
to water inn εχει και με δυο λαμπες σε πολυ καλη τιμη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχει δύο μπρίζες και δύο διακόπτες θα καλυφτείς ![]() ψάξε το όμως λίγο με τη τιμή |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε εμενα ειναι αυτο με τις 2 λαμπες και ειναι 26 εκατ. φαρδος!!!!
παντος βγαζει πολυ καλο φωτισμο!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά, θα είμαι στο ψάξιμο και αν το βρω και σε καλή τιμή θα ρίξω ένα post
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά, για όσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμμένο φωτιστικό, να ενημερώσω οτι η arcadia
το έχει αντικαταστήσει με νέο μοντέλο αρκετά ακριβότερο και δεν είναι εύκολο να το βρει κανείς. Εγώ πήρα τελικά από aquaristic.net το Arcadia Overtank Luminaire T8 100 cm 2x30 W με 116¤ + μεταφορικά, αντικατέστησα τα ballast και το έκανα 4x39 watt Τ5 που ήθελα εξ'αρχής. Νομίζω υπάρχουν κανα δυο κομμάτια και στο water inn αλλα όχι στα 100cm που ήθελα. Υ.Γ. μου περισσεύουν οι δύο Τ8 30 watt της arcadia που είχε μέσα το φωτιστικό, η μία είναι ροζ για φυτά και η άλλη natural (10 ¤ η μία ειναι καλά?) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτιστικό | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-03-08 16:34 |
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις!!!!!! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-01-08 23:13 |