|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ψαχνοντας σημερα σε μαγαζι για κιχλιδες malawi,και θελοντας να αποφυγω τον τετριμμενο συνδυασμο labido yelow-acei(οχι οτι με χαλαει)αλλα για να μην γκρινιαζει κι ο φιλος μου ο jimfytakis
![]() Επειδη κι οσα ζωντανα εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο κατασστημα ηταν σε πολυ καλη κατασταση και γενικοτερα η επαγγελματικη συμπεριφορα με ικανοποιησε,με εχει κερδισει σαν πελατη. Τωρα η ερωτηση: Στα 216 λιτρα(λιγοτερα καθαρα) τι συνδυασμοι μπορουν να γινουν απο τα παρακατω? -http://www.greekaquarium.gr/abyssos/...dochromis.html http://www.malawicichlidhomepage.com...ano_greek.html labidochromis yellow acei iodotropheus sprengerae Με παιρνει για 3 χαρεμακια (1Α -3Θ απο καθε ειδος)?η ειναι λιγα τα λιτρα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλήτερο θα είναι κάποιο species ενυδρείο (με ένα μόνο είδος αλλά μεγαλύτερο χαρέμι) ή στην χειρότερη 2 είδη (2 χαρέμια με 1αρσ+3 θυλ). Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι με 2 χαρέμια, όταν μεγαλώσουν τα ψάρια θα υπάρχει πρόβλημα χώρου. Σου μιλάω εκ πείρας... ΥΓ: Για ποιο μαγαζί μιλάς; (Δεν είναι κακό να αναφέρεις το όνομα...)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μαγαζι ειναι η Αβυσσος στη Λεωφορο...http://www.greekaquarium.gr/abyssos/ κι επαναλαμβανω ειναι προσωπικη μου αποψη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() οσο για το ενυδρειο σου δνε ξερω αν εχεις δει το ποστ μου και αν σε ενδιαφερει αλλα πριν λιγες μερες ειχα γεννα απο pseudotropheus red zebra kai iodotropheus sprengerae... αν κατι απο αυτα σου αρεσει μολις ξεπεταχτουν και αν εχεις υπομονη μπορω να σου στειλω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν μαλιστα καποιοι μαγαζατορες σου λενε οι ιδιοι οτι δεν σου εγγειωνται για την καθαροτητα του ειδους και μπραβο τους, τοτε προτιμω χιλιες φορες να το παρω απο σενα που ξερεις οτι ειναι καθαρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε τα ψαρια ειναι καθαρα και ευτυχως, γιατι κι εγω τα εφερα απο αθηνα στα τυφλα... αν εχεις υπομονη μπορω να σου στειλω οπου κι αν εισαι... απλα θελω να ξερω οτι τα ψαρακια θα ειναι σε καλα χερια.. μολις ειναι ετοιμα για να ταξιδεψουν θα βαλω ποστ... και οποιος θελεις με χαρα να στειλω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν τιθεται θεμα καθαροτητας του ψαριου,απλα μου ανεφερε οτι το συγκεκριμενο ειδος αν συγκατοικησει με labidochromis yellow,ειναι πολυ πιθανον να υβριδισουν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σου πω την αποψη μου επιδη μεσα στο ενυδρειο εχω διαφορες κιχλιδες οπως και labidochromis yellow.... ειναι τοσο τσαμπουκαδες τα zebra που δεν υπαρχει περιπτωση να πλησιασει αλλο αρσενικο τις θυληκες... φαντασου οτι ειχα 2 αρσενικα και 2 θυλικα και επαιξαν ξυλο... και τελικα ο ενας μπουκωσε και τις 2... και κατι ακομα... μεσα στο ενυδρειο εχω 5 ειδη κιχλιδων... το πιο μικρο σαν ηλικια ειναι τα zebra και τα μπουκωσε και τα 2... τα αλλα επιδη εχει πολλα ψαρια μαλλον φοβουντε... οταν ερθει η ωρα θα βαλω ποστ και αν θελεις ακομα σου στελνω... και σε οποιον αλλον θελει...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγινε φιλε!!! θα εισαι απο τους πρωτους... να δουμε ποσα θα μεινουν αν και ειναι και η αλλη μαμα τωρα 10 μερων περιπου... ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΗΓΑΝ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ? | aggelos300 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-09-08 07:55 |
Eιναι καλα? | jimmy19111977 | Δίσκοι | 17 | 27-01-08 11:10 |
για να μη λεμε μονο για τα κλοουν... | jimfytakis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-11-07 18:06 |
ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΟΥΝ | stelios_r | Αναπαραγωγή | 3 | 01-06-05 21:38 |
μοιαζει με κρεμμυδι...πως το λενε?..(crinum thaianum) | iraklis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-05-05 20:38 |