|
![]() |
#1 |
Επιλογή ψαριών...
![]() Αξιολόγηση:
![]() Στο ενυδρείο μου (300lit CAYMAN) φωτογραφίες του οποίου ανέβασα σήμερα, έχω 16 ροδόστομους , 15 καρδινάλιους και 4 γατόψαρα. Στην αρχή έλεγα να βάλω και 3 δίσκους , αλλά τώρα σκέφτομαι μήπως δεν είναι καλή επιλογή , αρχικά επειδή είμαι καινούργια στο χόμπι , αλλά και επειδή το ενυδρείο μου είναι αρκετά φυτεμένο. Αν δεν βάλω δίσκους τι άλλο εναλλακτικό θα πρωτείνατε;
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για τους ροδόστομους , πάντα τόσο τρελοί είναι; Δεν τολμάω να πλησιάσω στο ενυδρείο και σκοτώνονται να πλησιάσουν. Προχθές φύτευα και ερχόντουσταν στο χέρι μου. Όταν τα ταϊζω καταβροχθίζουν τα πάντα σε σημείο που να φοβάμαι ότι οι καρδινάλιοι είναι νηστικοί. Και εφόσον έχουν φάει όλη την τροφή τσιμπολογάνε και τα φυτά μου. Πως μπορώ να τους αποτρέψω από τα φυτά; |
|
Εμφανίσεις: 5592
|
|
||||
|
||||
![]()
οι ροδοστομοι δεν τρωνε φυτα...
εκτος δισκων ,μπορεις να βαλεις πχ ραμιρεζι.θα δωσουν χρ ωμα και κινηση στο ενυδρειο σου. χρειαζονται βεβαια πολυ καλα στρωμενο και παλιο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε μικρη κιχλιδα νοτιου Αμερικης,ramirezi,agazzizi,boreli,altispinosus.cac atu οι οποιες ειναι πανεμορφες δεν πειραζουν τα μικρα ψαρακια και δινουν πολυ χρωμα στο ηδη υπεροχο ενυδρειο σου.
Οσο για του ροδοστομους μην ανησυχεις απλα ειναι πολυ κοινωνικα ψαρακια με τελειο χαρακτηρα και δεν πειραζουν φυτα,ειναι αλλωστε το ιδανικο ψαρι για ολλανδικου τυπου ενυδρεια.Προφανως νομιζεις οτι τσιμπουν τα φυτα επειδη απλα μαζευουν απο τα φυλλα τα υπολοιματα τροφης.Οι καρδιναλιοι ειναι ολιγοφαγοι μην τους φοβασαι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Tι γατόψαρα έχεις ;
|
|
||||
|
||||
![]()
τι γατοψαρα εχεις...?
|
|
|||
|
|||
![]()
2 μπρονζέ και 2 πέπερ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή ψαριών | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-04-07 13:53 |
επιλογή ειδών ψαριών | tekenas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 06-11-06 16:21 |
Επιλογή ψαριών! | maria7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-04 13:47 |
Επιλογή ψαριών | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-05-04 03:27 |
Επιλογή Ψαριών | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-03-03 15:36 |