|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χτες το απόγευμα εκατσα και το εφιαξα το ενυδρειο
-πως καθαρίζω σιλικόνη που εμεινε σε καποια σημεία- Να και καποιες φωτό.Ακόμα φασκιωμένο ειναι!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ απ' τον τίτλο νόμιζα πως γεννήθηκε αληθινό μωρό
![]() Να σου ζήσει όμως κι αυτό και καλή συνέχεια με υγεία!!! ![]() ------------------------- Υπάρχει οικολογικό διαλυτικό που καθαρίζει όλες τις κόλλες, αλλά με λίγη παραπάνω επιμονή από τα συμβατικά.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 03-09-08 στις 09:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια κατασκευη αλλα θα ειναι καλυτερη αν βαλεις μεταλικες γωνιες σε ολες τις γωνιες και να τις κολησεις με σιλικονη εγω δεν θα ημουν ησυχος με μονο τη σιλικονη να κραταει τ α τζαμια οι γωνιες θα κανουνε πολυ καλυτερη επαφη
------------------------- μη χρησιμοποιεις χημικα για τη σιλικονη η σιλικονη καθαριζεται με μια χαρτοπετσετα οσο ειναι ακομα υγρη αν εχει σκληρηνει κοψτη με ενα ξυραφακι και απλως ξεφλουδισε την Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη σταυρος γ : 03-09-08 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η σιλικονη δεν ξεκολλαει με τιποτα κανονικα αλλα πρεπει να βαλεις και κοντρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτες το εφιαξα δεν προλαβα να βαλω ουτε γωνίες ουτε κοντρες.Mε 2 κοντρες πανω κατω και γωνίες καλα θα ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλή αρχή, φαντάζομαι το ευχαριστήθηκες
![]() Επρεπε ομως να βάλεις και τις κάτω κόντρες οσο η σιλικόνη ηταν φρέσκια, τώρα θα πρέπει να την καθαρίσης πριν τις βάλεις, Καλή συνέχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε κόντρες να σαι σίγουρος, καλή επιτυχία!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω απο τον τιτλο που προσεξα νομισα οτι επροκειτο για ''Αναπαραγωγη''
![]() Καλη επιτυχια φιλε με το ''μωρο'' σου!!!
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα οραια δουλεια εκανες με το ενυδρειο σου και εγω κατι αναλογο εχω κανει βαλε ομως κοντρες γιατι πιστεψε με δεν τηα κρατησει μονο με σιλικονι την εχω πατησει
![]() ------------------------- αστα μου ανοιξε και ετρεχα και δεν εφτανα και φαντασου ειχα 3 απο απο της 4 γωνιες (δεν μας εφτασε η σιλικονι) ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thalia : 09-09-08 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά το εκανα με 4 κοντρες πανω κατω και γωνίες,εφιαξα και το καπακι
Προστο παρον ειναι με δυσμενή μετάθεση από τον ταξιαρχο(μαμά) στην μπιλωτή του σπιτιού μου με κατι χρυσόψαρα |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Ηλία, δεν έχω καταλάβει τι έχει κάνει με το θέμα φίλτρανσης του ενυδρείου σου..
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοέις ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπω ένα πολύ μικρο φιλτράκι σχεδόν χύμα που δεν νομίζω να επαρκεί για τα λίτρα σου..
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι πρωσορινά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μου έφεραν μωρά platies. Και τώρα τι κάνω; | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-02-08 09:31 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Μωρά κριμπένσις | xaris1974 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 24-05-06 10:32 |