|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι ενα aquadream60. Για φωτισμό έχω μια SYLVANIA T8 15W. Από τι ξέρω επειδή ήδη έχω φυτά άλλα έχω σκοπό να βάλω ακόμα αρκετά (περιμένω να μου έρθουν από malesya) χρειάζομαι τουλάχιστον 0,5W ανά λίτρο. Λέω να φτάσω στα 30-35W. Πως όμως ??? να βάλω μεγαλύτερη λάμπα η είναι καλύτερο να βάλω δεύτερη??? Που να την βάλω όμως ??? να πάω σε T5 ??? και τι είδος λάμπα να βάλω??? δείτε Φώτο από το καπάκι για να καταλάβετε.
1) Χώρος (στεγανό) που ανοίγει από την πάνω μεριά όπου έχει μέσα το ballast (εκτός το ballast είναι όλο κενό) 2) ¶νοιγμα καπακιού 3) Έξοδο καλωδίων 4) Κενό ( 2,5cm x 40cm) Υπόψη πως το εσωτερικό φίλτρο θα φύγει. Αναλητικα το ενυδρειο μου ειναι εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26214 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
Καλη η δευτερη λαμπα αλλα τωρα? | stratosgeo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 06-10-07 15:55 |
δευτερη λαμπα | Βασίλης Μαιόπουλος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 04-05-07 09:37 |
λαμπα σε 50αρι | Trelamenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 09-10-06 16:45 |
3 και 4 λαμπα σε JUWEL 240. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 12:10 |