|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Έλεγα να έρθω αύριο στην συνάντηση του συλλόγου να γνωρίσω και κανένα συνχομπίτη... Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως στα νεότερα μέλη και ήθελα να ρωτήσω αν θα βρίσκεται κάποιος σ'αυτή την συνάντηση για να μην νιώθω εντελώς μόνος και να ξεψαρώσω λίγο... Ευχαριστώ πολύ...! |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου σε βαλουμε να κανεις μερικα πουσαπς, μετα θα ξεψαρωσεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου ακόμα και κανένας νέος να μην είναι σου δίνω το λόγο μου ότι θα νοιώσεις ωραία. και θα νοιώσεις ωραία γιατί πραγματικά χαιρόμαστε όταν βλέπουμε νέα άτομα.
να ξέρεις πάντως ότι την ίδια αμηχανία που νιώθει κάποιος που έρχεται πρώτη φορά, την ίδια αμηχανία νοιώθουμε και εμείς όταν πρέπει να υποδεχτούμε κάποιον καινούργιο. υπάρχουν και κάποιοι που έχουν την υποδοχή στο αίμα τους και κάνουν κάποιον καινούργιο να αισθανθεί αμέσως άνετα. το κακό είναι ότι δεν βρίσκονται όλα τα Σάββατα στο σύλλογο. οπότε μπες μέσα κάτσε δίπλα μας και σκέψου ότι γνωριζόμαστε και όλα θα κυλήσουν όμορφα και ωραία. |
|
||||
|
||||
![]()
λεω να ερθω και εγω αυριο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ μπορεί να έρθω με καναδυο σωματοφύλακες, λόγω Πολλάτου.....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ολο λογια εισαι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι κι εγώ εκεί!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε θα ερθω και εγω
|
|
|||
|
|||
![]()
Αργυρώ κάνε Γενική Ανακοίνωση ότι θα έρθεις......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να ειμαστε πολλοι οι νεοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να αναλάβεις και επίβλεψη της συντήρησης των ενυδρείων, μπας και μαζευτούν εθελοντές?
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κρίνεται ότι θα υπάρξει προσέλευση και αυτό κάνω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
...na er8w kai egw???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα ενθαρρυντικά σας μηνύματα και θα προσπαθήσω να έρθω οπωσδήποτε...!!!
------------------------- Υ.Γ.@ xontros θα είσαι και εσύ εκέι??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nashty11 : 18-07-08 στις 14:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όλο μας την κοπανάει αυτός! Τρέχει από εδώ και από εκεί και κάνει camping
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εσύ έχεις να λαμβάνεις κάτι πραγματάκια αύριο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tι πραγματάκια να λαβω????
Να φέρω έλεγα κατι πραγματακια (κλαδεματα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοτόπουλο Accnt ξέρεις ότι δεν θα είμαι αύριο στον Σύλλογα και θα πας έεεε
|
|||
|
|||
![]()
Υπενθυμιση
Ο χωρος διαθετει και American fishbar μπυρες,ποτα,κοκα κολα,πορτοκαλαδες,καφε,πατατακια,γαριδακια,πιτσινι α, με πλουσιο καλλιτεχνικο προγραμμα κατα καιρους live και διαφαρα αλλα events Επισης κλοουν,ζογκλερ,ταχυδακτυλουργους και αλλα πολλα. Το καταστημα βρισκεται εναντι του 3μετρου malawi και παραπλευρως του wc. Οι πορτες ανοιγουν στις 5:00μμ. Εισοδος ελευθερη ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτή τη φορά θα έχει μπύρες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να λεμε τωρα μιλαμε για πολυ παγωμενες.
ΠΡΟΣΟΧΗ Οι μπυροβιοι να φερουν και γαντια του σκι.(Υποχρεωτικα) Για οσους δεν προβλεψουν το καταστημα δεν ευθυνεται για κρυοπαγηματα των ανω ακρων. |
|
||||
|
||||
![]()
Δε με λες βρε μικρέ μεγάλε εσύ.....θες και live music this time ??? αμαν έρθει ο xontros θα τον βάνουμε να παίξει κάτι τις....εκτός και ψήσουμε τον Τόλη.
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μουσικες διαβαζω,live προγραμμα,ντουετο,ψητα .....τα μπαλετα μας λειπουν και η λουλουδου
![]() ![]() Ετσι οπως παμε θα χρειαστουμε και τους μπραβους του Γιαννη.Προβλεπω φασαριες ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να μείνετε πάντως σε ετοιμότητα γιατί την άλλη εβδομάδα, (26/7) θα κατέβω Αθήνα και θα περάσω απο τον σύλλογο και τότε δεν θα φτάνουν οι μπύρες αλλά θα θέλω και κοψίδια......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η γεννα | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 7 | 09-09-07 00:45 |
Νέα επίσκεψη άλγης | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 24-04-07 18:31 |
Επίσκεψη στον Σύλλογο | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 02-04-07 13:18 |
Η 1η ΓΕΝΝΑ | Filippos | Ζωοτόκα | 15 | 30-04-04 10:11 |