|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλημέρα.Εχω ένα ενυδρείο 54L,το εχω σχεδον 2μήνες και σε μία βδομάδα μου παιθένει 2ος γλύφτης.και μάλιστα στην 2η μέρα αφότου ψόφησε ο πρώτος.Είχα βάλει κάτι πέτρες αφού τις είχα καθαρίσει καλά στην αρχή,παίζει να έβγαλαν μόλυνση τώρα?μετά απο τόσο καιρό?τα άλλα ψάρια(3gurami,3 τιγράκια) δεν έχουν πάθει τίποτα.τι να κάνω?σας ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
όταν λες τις καθάρισες τι εννοείς ?
που τις βρίκες ? και με ποιον τρόπο τις καθάρισες ? |
|
||||
|
||||
![]()
μετρήσεις έχεις κάνει ποτέ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ρε αδερφέ δεν άντεξαν την πολυκοσμία??????
Τόσα ψάρια σε 54 λίτρα, παραείναι πολλά. Και όπως λες τρέχει μόλις δύο μήνες. Είναι δηλαδή και ολοκαίνουργιο........ |
|
||||
|
||||
![]()
και πες μας και τι είδος "γλύφτες" είχες πάρει ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τον πλακοστομο αν τον λενε έτσι,οι πέτρες ήταν χαλίκια κ τις είχα βράσει πρίν τισ βάλω καλά,για 2 μήνες ήταν μια χαρά,τώρα το έπαθαν,παίθανε κ ένα τιγράκι.τις έβγαλα να δώ.παίζει κ λόγω θερμοκρασίας να τα φτύνουν?τον θερμοστάτη τον έχω κατεβάσει στούς 16c που πάει αλλα δείχνει 29C το θερμόμετρο,τέστ δ έχω κάνει.sorry που δέν απάντησα τόσες μέρες αλλα δεν είχα ιντερνετ
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικά 2 μηνών ενυδρείο είναι ακόμη καινούριο και η βιολογία σου δεν είναι ακόμη ικανή αρκετά, πόσο μάλλον με την ιχθυοφόρτιση του ενυδρείου σου. τί φίλτρο χρησιμοποιείς και τι συντήρηση κάνεις σε αυτό? κάθε πότε κάνεις αλλαγές νερού και πόσο νερό αλλάζεις???
επίσης έχεις ελέγξει καθόλου άν όλα αυτά τα ψάρια που έβαλες είναι συμβατά μεταξύ τους ή βασίστηκες στις οδηγίες από το πετ σοπ??? (αν δεν κατάλαβες κάτι από αυτά που είπα ρώτα, μην μασάς.επίσης καλωσήρθες στο φόρουμ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γλύφτης UFO. sos | george140 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-04-06 11:29 |