|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παιδια
πηρα σημερα το sera omnipur για να κανω θεραπεια στα ψαρακια... διαβασα της οδηγεις αλλα πουθενα δεν λεει για διαρκεια θεραπειας...ηερει καποιος να μου πει ποσο καιρο θα την κανω??? το φαρμακο θα το βαλω μια φορα και τελος ή καθε μερα θα προσθετω και νεο??? απο τις οδηγειες καταλαβα οτι μια φορα και μετα το τελος της θεραπειας θα βαλω ανθρακα.... πειτε μου σας παρακαλω τι ακριβως πρεπει να κανω... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια φορα και τελος και επαναληψη μετα απο 4-5 μερες αν χρειαζεται.
Ομως δεν μας ειπες γιατ θες να ριξεις omnipur... |
|
|||
|
|||
![]()
εβλεπα ενα απο τα ψαρακια μου να μην ειναι και πολυ καλα, ειχε καπως "ασταθεια" ηταν αργο στις κινησεις του και γενικοτερα δεν ηταν πολυ ζωηρο....
τα ειπα αυτα στον πετ-σοπα και μου προτεινε αυτο.... φιλτρο ανθρακα θα χρειαστει να βάλω??? |
|
||||
|
||||
![]()
Κατα 99,9% το omnipur σου εχει καταστρεψει τη βιολογια του φιλτρου οποτε ξεκινα να μετρας αμμωνια καθημερινα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου
το φιλτρο του ενεργου ανθρακα που λεει μεσα στις οδηγειες μετα απο ποσες μερες ή ωρες θα το βάλω??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sera morena? | oscar1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-03-08 20:48 |
Sera Florenette A | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-01-08 16:39 |
sera daylight | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 21-10-07 11:34 |
HELP Υπόστρωμα SERA | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 11-06-07 22:35 |
sera aquatan | msigouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-03-07 13:18 |