|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά
Είμαι κάτοχος ενός 60lt ενυδρείου και μιας και είμαι σχετικά αρχάριος θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια είδη ψαριών για το ενυδρείο μου. Προτιμώ ήμερα και ανθεκτικά ψάρια μιας και μια μικρή εμπειρία που είχα με αφρικάνες δεν μου βγήκε σε καλό λόγω κυρίως της επιθετικότητας τους Είχα σκεφτεί για gubbies αλλά απ αυτά που διάβασα για την ευκολία της αναπαραγωγής τους το μετάνιωσα Αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια κοπαδόψαρα με 1-2 συνδυασμους θα ήταν ότι καλύτερο για να μην πάω στο Petshop αδιάβαστος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο για 60lt | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 25-09-08 22:55 |
Προτάσεις για ενυδρείο Juwel Rekord 60. | Kisifer | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 29-05-08 16:48 |
Θέλω προτάσεις για νέο ενυδρείο | antonis_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-01-08 20:08 |
Εξωτερικό φίλτρο για 60lt ενυδρείο | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 18-07-04 16:21 |
Προτάσεις για καινούριο ενυδρείο | Dis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 21-01-04 23:48 |