|
|||
|
|||
![]()
πριν 5 μερεσ αγορασα 7 γκαπακια και σημερα εχω 4!καθε μερα χανω και απο ενα.δεν ξερω τι φταει.μεσα στο ενυδρειο εχω:4 πιγκουινακια.3 κοριντορασ,3 νεον,1 ξιφοφορο,1 γκουραμι και 1 παραντισιουσ!τι φτεει?
μου τα εδωσαω αρρωστα? |
|
||||
|
||||
![]()
σε πόσα λίτρα τα έχεις ολα?..κι εμένα ψοφούσαν χωρίς λογο...
|
|
|||
|
|||
![]()
σε 120 απο μαρινοπουλο!πολλα ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχάς είναι στρωμένο το ενυδρείο σου ή καινούργιο;;; προφανώς γι αυτό πεθαίνουν.
κάνε μια αναζήτηση για το στρώσιμο κ διάβασε πολύ καλά για τις συνθήκες των γκάπι κ την συνθεση των ψαριών σου... φιλικά,
|
||||
|
||||
![]()
απο που τα πηρες τα ψαρια? διαβασε καλα ολο αυτο το σιτε
www.tsamisaquarium.gr
|
||||
|
||||
![]()
ta psaria sou einai geographika la8os kai exoun alles apetisiss nerou to ka8ena
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=baso_21;264052]πριν 5 μερεσ αγορασα 7 γκαπακια και σημερα εχω 4!καθε μερα χανω και απο ενα.δεν ξερω τι φταει.μεσα στο ενυδρειο εχω:4 πιγκουινακια.3 κοριντορασ,3 νεον,1 ξιφοφορο,1 γκουραμι και 1 παραντισιουσ!τι φτεει?
μου τα εδωσαω αρρωστα?[/quote ωχ βαρεθηκα κιολας!!! |
|
||||
|
||||
![]()
@sarcastic
Δεν ξερω τι εναι χειροτερο το να μην ξερεις και να ρωτας ή να νομιζεις οτι κανεις χιουμορ ειρωνευομενος και στο τελος βαζοντας smiles να προσπαθεις να το σωσεις. Σαρκασμος =Πνευματώδης αστεϊσμός, εύθυμη διάθεση, που εκδηλώνεται με άκακη ειρωνεία και προκαλεί στους άλλους διασκέδαση και ευχαρίστηση => Εισαι πολυ μακρια απο αυτο που νομιζεις οτι εισαι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλατι σε γκαπι | giannio1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 12-11-08 11:43 |
Mονο αρσενικα γκαπι... | vasilakis | Ζωοτόκα | 10 | 07-01-07 19:41 |
νεκρα θυληκα γκαπι | scalare | Ζωοτόκα | 8 | 06-09-05 19:24 |
ουρα γκαπι... | silver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 14-01-05 01:04 |
Eγω εχασα γκαπι! | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 14-09-03 03:01 |