|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 80x30x35 (juwel rekord 80) Όγκος: 84L Κατηγορία: Φυτεμένο Φυτά: Cabomba caroliniana, Hygrophila polysperma, Micranthemum umbrosum, Bacopacaroliniana, Ludwigia Perennis, Alternanthera reineckii var lilacina, Cryptocoryne undulata red, Echinodorus Parviflorus /Peruensis, Anubias nana, Echinodorus tenellus, Rotala wallichii, Rotala sp. Green, Rotala Nanjenshan, Limnophila aromatica, Lemna minor Ψάρια / ¶λλα είδη: 8 neon tetra(Paracheirodon Innesi), 2 apple snails Διακοσμητικά υλικά: 2 ξύλα mopani Υπόστρωμα: sera floredepot, άσπρο λεπτόκοκο χαλικάκι Φόντο: Μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 2x24w=48w T5 (Sylvania gro-lux, Aqualight 6500K) Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες Φιλτράρισμα: Εξ. φίλτρο Eheim2213(Efhimech, μπλέ σφουγγάρι, substrat pro, υαλοβάμβακας) Θερμοστάτης: juwel 100W Λίπανση: Seachem Potassium, Iron, Flourish, Nitrogen, Phosphorus Παροχή CO2: 2κιλη μπουκάλα πιέσεως με ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, διάχυση μέσω φίλτρου. ¶λλες πληροφορίες: ψύξη με 2 ανεμιστηράκια Παράμετροι: pH: 6.8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):12 Αλλαγές νερού:30% κάθε εβδομάδα Θερμοκρασία:26C Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετά καλή προσπάθεια, μόνο που νομίζω οτι θέλει λίγο κλάδεμα το Micranthemum umbrosum και κανένα ξυλάκι στο 1/3 από αριστερά...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο. Το ενυδρείο σου μου αρέσει πολύ.
Ελπίζω να συμμετέχεις στον διαγωνισμό. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα full planted......μ'αρεσει πολυ...........
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά
Στην αριστερή πλευρά υπάρχουν 2 ξύλα αλλά στις φωτογραφίες δεν φαίνονται,αν και μάλλον θα τα βγάλω και στη θέση τους σκέφτομαι να βάλω καμιά κρυπτοκορινα ή θα τα ντύσω με java moss και ricia. Μερικά φυτά δεν κλαδεύτηκαν οπως το umbrosum επειδη θέλω να δώσω μια φυσικότητα στο ενυδρείο. Απλά τα είδα να αναπτύσσονται με τον καιρό και μου άρεσε περισσότερο έτσι. Πως το βλέπετε εσείς? Όσο για τον διαγωνισμό πήρα μέρος και βλέπουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο tennelus μπροστά.. Όπως και η αίσθηση βάθους που δίνει ο συνδυασμός tennelus, micranthemum, και των rotala από πίσω.. Θα συμφωνήσω πάντως με το κλάδεμα/συμμάζεμα του micranthemum, για να αναδειχθούν κυρίως η alternanthera αλλά και η κόκκινη rotala στο βάθος.. Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση Full Planted | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 09-08-08 01:23 |
Προβληματα αλγης σε full planted. | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-01-08 16:45 |
Φωτισμος για full planted 80 lit | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-09-07 12:51 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |