|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:121 Χ 41 Χ 55 Όγκος:240 Κατηγορία:Malawi Φυτά: Ψάρια / ¶λλα είδη:labidochromissp. Yellow(4f+1m),pseudotropheusaceiyellowtail Διακοσμητικά υλικά:140kgrΒασαλτη,αμμο παραλιας (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Πρασινη αλγη σε μπλε φωντο Φωτισμός:2Χ38wt8 Διάρκεια φωτισμού:12h Φιλτράρισμα:1000/h Θερμοστάτης:200W Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:8.2 Γενική σκληρότητα (GH):9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:100lλτ περιπου/20 μερες Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβοοοο. πολυ ωραιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ενυδρειο με ομορφες πετρες!
Ποσο καιρο το τρεχεις και εχεις τοση πολυ αλγη στις πετρες ? |
|
|||
|
|||
![]()
Κοντα στους 2 1/2 μηνες τρεχει το ενυδρειο
|
|
|||
|
|||
![]()
αλλο ενα ομορφο ενυδρειο μπραβο σου.
|
||||
|
||||
![]()
Poli omorfo enudreio file mpravo!
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου πολυ ομορφο το ενυδρειο σου απο ολες τις αποψεις...
μου αρεσει πραγματικα παρα πολυ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αχ....τα παιδια μου!!
![]() ![]() ![]() Γιωργο με την αλγη εχει γινει παρα πολυ φυσικο...μπραβο!! ![]() ![]() γενικα μου αρεσει παρα πολυ το στησιμο..να το χαιρεσαι ρε φιλε!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπη RIO 240 σε θαλασσινο | iliasf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-08 11:48 |
εξωτερικο φιλτρογια ενυδρειο rio 240 | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 11-04-08 15:26 |
καινουργιο Juwel Rio 240 | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 14-02-08 07:58 |
Προτασεισ Για Rio 240 | iliasf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-09-06 15:18 |
Ερωτηση για RIO 240 | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-03-06 20:49 |