|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας απο εχθες αντιμετωπιζω προβλημα με το εξωτερικο μου φίλτρο,ενω η ροη του φιλτρου ήταν κανονικη εχθες το άνοιξα για να τοποθετήσω μέσα ενεργό άνθρακα που είχα βγάλει λόγω θεραπείας και αφου το ξαναέκλεισα παρατήρησα οτι η ροη εχει μειωθεί πραγματικα δραματικά,επίσης αλλαξα το υαλοβάμβακα τον εργοστασιακο επειδη είχε γίνει χάλια και έβαλα δικό μού,υπάρχει περίπτωση να παιζει τοσο σημαντικό ρόλο που δεν έβαλα το εργοστασιακο υαλοβάμβακα?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι αυτο, κατι αλλο ειναι, προσπαθησε να δεις ο μηχανισμος λειτουργει κανονικα
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις για το μηχανισμο?την αντλία?και αυτό πως το τσεκάρω εφόσον ειναι εσωτερικό?
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη εχω δουλεψει μονο με eheim, δεν ξερω πως ειναι τα tetra, φανταζομαι ομως , αν ανοιξεις τον καδο, ελεγξε το μηχανισμο, δες αν εχει κανενα σκουπιδι
|
||||
|
||||
![]()
Έλεγξε πρώτα τα λάστιχα μήπως τσάκισες κάποιο και σου μειώνη την ροή ,δεύτερον μήπως στούμπωσες πολλα υλικά μέσα στο φιλτρο και τρίτων δές αν περιστρέφεται κανονικά η φτερωτή του φίλτρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω τσεκαρει τα λαστιχα και ειναι οκ,επισης τα υλικα ειναι τα ιδια με πριν εκτος απο τον υαλοβαμβακα και τελος εβγαλα την μηχανισμο τον καθαρισα ειχε πιάσει μια γλύτσα γυρω γυρω αλλα και πάλι τίποτα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tetratec EX700.Ερώτηση για αγορά | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 17-01-08 21:17 |
skimmer mce-600 | nikman | Φίλτρανση | 12 | 18-02-07 00:00 |
Tetratec Uv 400 | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 28-11-05 20:00 |
Airpumps: Elite 800 vs. Tetratec AP100 | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 21-05-03 20:34 |