|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια συγνωμη για τις χαζες ερωτισεις αλλα εχει καποιος καποιο λινκ με φωτογραφιες απο κοντρες να δω τι ειναι και που μπαινουν??χθες εσπασε το ενυδρειο μου 80μ 30πλ 50υ και ετρεχα σαν τρελος 3η ωρα το βραδυ...σημερα ειπα σε ενα τζαμα να μου κανει εναστις ιδιες διαστασεις με 8αρια τα περιφεριακακαι 12 το κατω(το κατω ειχε σπασει)βαλαμε και 2 κομματια τζαμι 3 εκ επι 30 πανω στο ενυδρεο στο τελειωμα που ενωνει τα εμπρος με το πισω και το πλαινο...σιλικονη bison...θα ξαναγινει λιμνη το υπνοδωματιο???
|
|
||||
|
||||
![]()
'Αν στο κολλήση καλά με 12αρι πάτο και 8αρια τα υπόλοιπα ,τα νεύρα(κόντρες) που θα βάλεις είναι μόνο για να μήν έχεις ψιχολογικά προβλήματα πλέον.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε Σταυρο με αυτο που επαθα χθες εχω πολλα ψυχολογικα χεχε..το κατω το τζαμι ειναι διπλο μου ειπε με μια μεμβρανη στη μεση...οι κοντρεσ τι ειναι???πως φιαχνονται???
|
|
|||
|
|||
![]()
Συλλυπητήρια,φίλε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειναι το ενυδρειο με τα mbuna ειναι το 80 που προοριζοταν για μουλτιφασιατους ------------------------- Παράθεση:
ευχαρι9στω γιαννη με βοηθησε πολυ!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 01-04-08 στις 18:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που πας να κάνεις είναι η υπερβολή της υπερβολής.
το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να εξετάσεις γιατί σου έσπασε ο πάτος. η αιτία που έσπασε ο πάτος σου μπορεί να γίνει αιτία να σπάσει και ο επόμενος και ας είναι 12αρι τριπλεξ. 12αρι πάτο δεν θα έβαζα ούτε σε 300αρι ενυδρείο. έχω φτιάξει τις ίδιες διαστάσεις με σένα όλο από 8αρι και χωρίς κόντρες (8αρι είχα διαθέσιμο, διαφορετικά θα έβαζα 6αρι) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
κατω απο το ενυδρειο να τοποθετησεις ενα κοματι φελιζολ 2-3 εκατοστα παχος οποτε οποιαδηποτε ανωμαλια της βασης θα αποροφηθει μεσα στο φελιζολ και η βαση θα παταει ομοιομορφα .
Το επαθα και εγω λογω μιας κοιλοτητας στο τραπεζακι που ειχα το ενυδρειο που ειχα φτιαξει για το ΚΨΜ στο φυλακιο οταν ημουν φανταρος .Τωρα ξερω ....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια Ασχετος | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 24-03-08 08:08 |
Αναγνωριση φυτων!! ασχετος! | stratosgeo | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 05-10-07 22:46 |
Νεος,απειρος και μαλλον ασχετος με αποριες... | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 19-10-06 17:21 |