|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά της 6:30μμ σήμερα βλέπω τα ψάρια στην επιφάνεια να ψάχνουν για οξυγόνο. Λές λέω... Καταργώ το Co2 και μετράω...
kh: 7 ...... ph: 6,5 ![]() Πάω στον πίνακα και βλέπω ότι είμαι full στο CO2. Κάνω μία μικρή αλλαγή νερού (5 λίτρα) για αρχή και ρωτάω ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ;
|
||||
|
||||
![]()
Αύξησε την ανατάραξη της επιφανείας του νερού για καλύτερη οξυγόνωση του νερού .
|
|
||||
|
||||
![]() Nαι το έκανα.....
Τα ψάρια φαίνονται μια χαρά τώρα. Αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό που έγινε αφού 28/3 το ph μου είναι 7,5 Το Σάββατο (29/3) βράδυ έκανα αρκετές αλλαγές: 1. Αλλαγή νερού 30% (12λίτρα). 2. Αφαίρεση φίλτρου άνθρακα από το φίλτρο. (τωρα το εντόπισα ![]() 3. Πρόσθεση flurish 4. Πρόσθεση flurish iron 5. ¶υξηση φωτισμού 100% (+14W) αλλά ο υπεύθυνος μάλλον ήταν η δυνατή ανακίνηση του DIY CΟ2 δοχείου μου που άυξησε την παροχή.
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που λες οτι αυξησες και τον φωτισμό σου 100% πρόσεξε μην έχεις εκρηξη αλγών ,προσάρμοσε ανάλογα την φωτοπερίοδο σου ανάβοντας την δεύτερη λάμπα σταδιακά και όχι αμέσως τις ίδιες ώρες με την παλιά (πρώτη).
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό φοβάμαι και δεν έβαλα ακόμη μία... Θα δω πως θα πάει, θα βάλω και μερικά φυτάκια ακόμη ....
Σ'ευχαριστώ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|