|
||||
|
||||
![]()
Εγιναν καποιες αλαγες στο setup του ενυδρειου και σας παραθετω καποιες φοτο να μου πειτε την γνωμη σας
![]() Το ενυδρειο οπως ητανε παλια βρισκετε εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17227 Οι αλαγες που γινανε ειναι Φυγανε τα κριμπ και μπηκαν στην θεση τους 3 ραμιρεζ (μολις βγει ζευγαρι το τριτο θα απομακρυνθει), απο ψαρια υπαρχουν επισης , 5 filingera , 1 otto, 2 ancistrus , 2 botia lochahata, και κανα 2 μωρα κριμπ που καποια στιγμη θα απομακρυνθουν και αυτα. Απο φυτα εχω βαλει καποια, αλλα εκτος απο τις ανουβιες δεν ξερω να ξεχωρισω κανεννα αλλο ![]() Σορυ για την ποιοτητα των φοτο ειναι απο κινητο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο στησιμο,καποια φυτα ομως δειχνουν λιγο ταλαιπωρημενα,βεβαια εχει βελτιωθει πολυ!
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτεσαι να κάνεις αναπαραγωγή ραμιρέζι. Γιατί με ενδιαφέρει και έχω ένα ζευγάρι αλλά με άλλα ψάρια μαζί και τώρα δεν μπορώ. Αν ξέρει κάποιος μπορεί να γράψει κάτι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asourtzo : 20-03-08 στις 19:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καμια υποριζη ταμπλετα βαλε και θα ναι οκ αυτα τα φυτα!
|
||||
|
||||
![]()
Μια περιοδο χρησιμοποιουσα τις tetraplant crypto μου φαινετε θα τις ξαναπαρω
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εχασα τα ramirez μου.... | GFON | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 15-03-05 02:47 |