|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Σήμερα το μεσημέρι, ανακάλυψα σε 3 από τα 6 gurami μου, κάτω από τα χείλι τους και προς το πλάι, κάτι σαν σπυρί. Αλλά μοιάζει με σπασμένο σπυρί! Τι μπορεί να είναι;
|
||||
|
||||
![]()
Τραύμα ίσως? Υπάρχουν διαμάχες εκεί μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεταξύ τους τα gurami (2 dwarf, 2 neon blue dwarf, 2 red flame dwarf), πειράζονται αρκετά συχνά! Από αλλού το περίμενα και από αλλού το βρήκα!
Αντί να τα ενοχλούν τα μπάρμπ.......
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πρέπει να περιμένεις και τους πιο έμπειρους να σου πούνε. Εν τω μεταξύ ανέβασε και κάποια φώτο αν σου είναι εύκολο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καπου το εχω ξαναδιαβασει αλλα δεν μπορω να το βρω.Αυτο που διαβασα λεει για ενα μυκητα που εμφανιζεται σε αυτα τα γκουραμι.Λεει οτι οφειλεται απο την μαζικη αναπαραγωγη τους.Το κακο ειναι οτι συμφωνα με αυτο που διαβασα ΚΑΙ ΑΝ θυμαμαι καλα ο μυκητας αυτος κολλαει και στο ανθρωπο.Δεν ειμαι σιγουρος εαν ειναι αυτη η ασθενεια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό είναι οτι καλύτερο μπορούσα να κάνω από φωτό!
|
||||
|
||||
![]()
Αν και νομίζω έχει ήδη απαντηθεί μιλάμε για την γνωστή πλεον φυματίωση των γκουράμι.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι τι το προκαλεί και κυρίως πως αντιμετωπίζεται? | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-12-07 14:35 |
Τι είναι; | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-10-06 07:28 |
Τι σαλιγκάρι είναι; | ThDam | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-03-05 08:26 |
Μεγάλο σπυρί με αίμα | notios_n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 16-05-04 01:10 |