|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πειτε μου ην γνωμη σας γι' αυτο:http://www.tropicalfishfinder.co.uk/...tail.asp?id=35 ,
![]() Εαν το παρω θα φιλοξενηθει σε 120 λιτρα με 1.5χιλ χαλικι και 3 cory,3 ramirezy 2 γαριδες και 10 νεον.τι μεγεθος φτανει? |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο φιλε μου δεν προκειται να το βρεις ελλαδα η για να το βρεις θα κανει τοσο που προφανως θα περνες 2 120λιτρα ενυδρεια!
![]() ![]() ![]() ειναι απο τα αρκετα σπανια ψαρακια εχουν ανακαλυφθει τελευταια και νομιζω ο bleher εβαλε το χερακι του!!
|
||||
|
||||
![]()
Tιμη δεν ειχα ρωτησει αλλα πριν κανα δυο μηνες το ειχα δει εδω στα Χανια σε πετ. Αν ειναι και τοσο σπανιο τα εδω πετ εξελισονται καλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το βρηκα στην Κομοτηνη.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολευομαι να το πιστεψω αρκετα μηπως εκανες λαθος?ποιο πιθανο ηταν να ειναι σαλαχι του γλυκου...
anyway εγω το χω δει να εχει μπει στη λιστα μονο ενος μαγαζιου στην αθηνα οχι να εχει ερθει ποτε και τις κανω τις βολτες μου αρκετα συχνα μπορω να πω-ισως να κανω και λαθος μια μικρη ερευνα στο νετ απο τον φιλο μας θα το εξακριβωσει..
|
||||
|
||||
![]()
Μοιαζει παρα πολυ με την κοινη γλωσσα της θαλασσας.Δεν ειναι σαλαχι σιγουρα.Και ειναι μονο δυο απ αυτες και γι αυτο ρωταω ετσι ωστε αμα κανει για το ενυδρειο μου να προλαβω την μια.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω εκπληκτος μενω! αθηνα το χει δει κανει παιδια?λογικα θα υπαρχει σε προσφατες εισαγωγες...
ξερω πως ειναι εχω διαβασει στο λινκ που εδωσες διαβασε και θα δεις θελει ενυδρειο με αμμο κατω και δεν ξερεις ποιο ειδος ειναι για να ξερεις αν θελει υφαλμυρο νερο η οχι!
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη όπως σου είπα το έχει γνωστός σε φυτεμενο με δίσκους.Αν θυμάμαι καλά το είχε πάρει απο Ξάνθη!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ο πετσοπας δεν γνωριζει να ρωτησω κατι αλλο: Αν το συγκεκριμενο ψαρι ειναι υφαλμυρου νερου ποσο καιρο αντεχει σε γλυκο?Ρωταω γιατι την εχει 4-5 μερες σε γλυκο νερο στο μαγαζι και φαινεται μια χαρα.Και την ειχε σε χαλικακι 1,5 χιλ σαν το δικο μου και τρυπωνε χωρις προβλημα.Παντως αν ειναι του γλυκου δεν εχει ιδιατερες απαιτησεις στο νερο απο οτι καταλαβα (δεν τα παω και πολυ καλα με τα αγγλικα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρτεμια γλυκου νερου | fishme1 | Διατροφή | 17 | 31-08-10 15:48 |
ελληνικα ψαρια γλυκου νερου | kanarini | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 04-01-08 16:27 |
Μετατροπη ενυδρειου γλυκου νερου σε θαλασσινο | pajos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 03-12-07 12:05 |
Αυτοματη πληρωση ενυδρειου γλυκου νερου | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-03-07 18:42 |
Γαρίδες γλυκου νερου(shrimps) | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 14-07-06 16:16 |