|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συνφορουμίτες,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο βράχος μου έχει κυανοβακτήριο ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ Θόδωρος |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Θόδωρε.... κοραλλίνη είναι. Το κυανό φεύγει με την μια!
|
||||
|
||||
![]()
Την οποία την θέμε κιόλας να υπάρχει σωστα?
|
||||
|
||||
![]()
Την θετε ...
|
||||
|
||||
![]()
τεο αυτη ειναι οντως κοραλλινη!
ειναι αυτο που λεγαμε στη φωτογραφια στο περιοδικο! (ασχετο, το θεμα ρηντοξ παραμενει παρα το τσουναμι που δημιουργει η τουρμπελ) |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί εσύ δεν την θες?
Ναι μεν ανταγωνίζεται σε έναν βαθμό τα κοράλλια (τραβάει Ca και Alk) αλλά το να έχεις και βράχο νταμάρι δεν είναι και το καλύτερο.... Ενώ ένας βράχος μες την πορφύρα... ε είναι άλλο πράγμα.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η πορφύρα είναι πράγματι όμορφη. Να έλειπε και αυτό το πράσινο χνούδι καλά θα ήταν.
(Οσο για το ORP Θοδωρή θα ανέβει σιγά σιγά. Συμπέρασμα σε μία εβδομάδα. Μέχρι τότε = Τσουνάμι στη επιφάνεια, δυνατή κυκλοφορία στο βράχο και οζον. Εμένα κάθε αύξηση και σταθεροποίηση όμως κατά 10mV θέλω 2-3 ημέρες. ΥΠΟΜΟΝΗ). ![]() Θόδωρος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|