|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λέω να πάρω το εξής εξωτερικό φίλτρο
http://www.aquaristic.net/eheim-exte...al.html?lang=1 και να καταργήσω το εσωτερικό (το οποίο είναι μάρκα μ'έκαψες)!! Το ενυδρείο μου είναι καθαρά 85lt!! Όποιος το έχει ας μου πει αν είναι ευχαριστημένος απο την απόδοσή του!!! Αρκεί άραγε ή θα χρειάζομαι και εσωτερικό? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα λίτρα που αναφέρεις είναι μια χαρά!!!
Όσον αφορά την αξιοποιστία του είναι αποδεδειγμένη εδώ και χρόνια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κανεις αν μεσα στο κουτί υπάρχουν και βαννες για τις σωληνώσεις ή θα πρεπει να παραγγελθουν ξεχωριστα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
πανε ξεχωριστα μεσα εχει μονο σωληνες και υαλοβαμβακα και σφουγγαρι οποτε χρειαζεται ακομα βανες και υλικα φιλτραρισματος
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλάς για aquaristic ισχύει αυτό που λεει ο Κώστας (steady) αν το πάρεις από Ελλάδα τότε είναι κομπλέ!
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα στην τιμή έρχεται το ίδιο!! Καλύτερα μάλλον να το πάρω απο εδώ παρά απο aquaristic!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να το πάρω κ για λόγους αισθητικούς!!! Να μην έχω αυτό τον όγκο μέσα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα δεν το έχεις πάρει ???
|
||||
|
||||
![]()
Είναι power ε? Σήμερα μάλλον!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω φιλεναδα το εχω σε 100λ και ειναι κατσε καλα οταν το πηρα ηταν σε πακετο με υλικα βανες σωληνες και τα σιναφι ολα ειναι μεσα αυτο που ηθελα να σου πω ομως ειναι να εχεις και ενα μικρο εσωτερικο μεσα για να κραταει τα πολλα πολλα πριν πανε στο εξωτερικο κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο ετσι γιατι δεν τραβαει ολη την βρωμια το εξωτερικο που ειναι πιο δυσκολο στο καθαρισμα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να αιτιολογισω την απαντηση μου με αριθμους..απο αυτα που με εχουνε μαθει οι περισσοτεροι "εμπειροτεροι" συνχομπιστες,σε ενα ενυδρειο θελουμε 3 φορες τον ογκο του σε ροη..εξηγουμαι...σε ενα ενυδρειο 200 λιτρα θελουμε 600 λιτρα/ωρα.
Ετσι λοιπον αν εχουμε ενα φιλτρο με 440λιτρα/ωρα κανοντας χοντρικα τις πραξεις βγαινει 100+ λιτρα ενυδρειο...ΑΛΛΑ με μια χαλαρη σχετικα ιχθυοφορτωση..Παντα σχεδον υπερβαλουμε ωστε επειτα να ειμαστε σε καλο επιπεδο και "ανετοι" αυτη ειναι η αποψη μου... συμφωνω και με την αποψη του Delta(Σπυρου) εννοειται... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικό φίλτρο EHEIM | candus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-05-22 09:06 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |
EHEIM 2224 εξωτερικό φίλτρο | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-05 11:49 |