|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 120Χ40Χ35 Όγκος: Περιπου 150 λιτρα καθαρα Κατηγορία: κοινωνικο Φυτά: 1 anubia 1 cryptocorryne 1 vallisneria Ψάρια / ¶λλα είδη: 1 Balandiocheilus melanopterus (ειναι μικρό 5-6 cm) 3 glass fish 5 clown (5 cm) 2 molly 2 μονομαχινες 2 αangelfish 2 gibbiceps ( 4-5 cm ) Διακοσμητικά υλικά: πετρα λάβας και πετρες απο αχελλωο ποταμο (μη-ασβεστολιθικες) κολλημενες με ενυδρειακη σιλικονη και καρυδες κομμενες στη μεση(τις εχω ξυσει και τις εχω βρασει) Φόντο: Μαυρο χαρτονι Φωτισμός: Sera 1Χ25 Watt Διάρκεια φωτισμού: 8-10 ωρες Φιλτράρισμα: 1 φιλτρο τυπου αμβουργου με κυκλοφορητη 2000 λιτρα/ωρα Θερμοστάτης: 1 της Jager (γραφει max 300l, δεν ξερω τα watt) Λίπανση:οχι Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH: 6,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): περιπου 15 Αλλαγές νερού: καθε εβδομαδα 40% Θερμοκρασία: 26 C ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Πως σας φαινεται ρε παιδια? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη! Μπορω αραγε να βαλω μεσα Guppies???
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | batza | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 22-03-07 21:43 |
Ειναι δυνατον να επεσε το PH τόσο απότομα, και τόσο πολυ? | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 04-01-06 08:28 |
μετα απο 7μηνη ενασχοληση.....ειμαι ....... | iraklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-04-05 12:38 |