|
|||
|
|||
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Θα ηθελα να ρωτησω ισως μια χαζη ερωτηση(συγνωμη δεν ειμαι γνωστης)μπορω στον eliwell IC 915/C εκει που ειναι η εξοδος για τα ανεμιστηρακια να συνδεσω μια κλιματιστικη μοναδα?(air-contision)ωστε να αναλαμβανει την ψυξη του χωρου?μιλαω φυσικα για το καλοκαιρι σε μεγαλες θερμοκρασιες.Το ενυδρειο μου βρισκετε σε χωρο αποκλειστικα δικο μου οπου δεν μπαινει κανεις αλλος(καμαρακι σε ταρατσα) |
|
|||
|
|||
![]()
ναι μπορεις, μονο που θα πρεπει να συνδεσεις στην εξοδο ενα ρελε το οποιο θα δινει ρευμα στο κλιματιστικο σου (η εξοδος του συγκεκριμενου ελεκτη δινει 8Α στην καθε εξοδο, δεν νομιζω οτι μπορει με 8Α να αντεξει κλιματιστικο, αν τα 8Α ειναι επαρκη τοτε μπορεις να το συνδεσεις απευθειας
χωρις ρελε το προβλημα σου θα ηταν να βρεις κλιματιστικο που με το που περνει ρευμα να ανοιγει σε μια συγκεκριμενη θερμοκρασια Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
O αντιπρόσωπος -Αθήνα
ΕΨΕΜ Α.Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 139 ΤΗΛ. 210 34.51.001-34.53.641-34.53.176 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν εχεις καμια παλια μοναδα, αυτες που ειχαν τα τηλεχειριστηρια με καλωδιο να κρεμονται, αυτα ειχαν κανονικα κουμπια και ποτενσιομετρο που εβαζες εκει που ηθελες την θερμοκρασια, με κατι τετοιο σιγουρα κανεις δουλεια, μετα σημερινα λιγο συσκολο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eliwell 902 | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-08-07 21:32 |
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ eliwell IC 915/C | Zorba_The_Freak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 50 | 18-06-07 11:52 |
Συνδεσμολογία & πληροφορίες για τον eliwell IC 915/C | Liolios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 17-05-07 11:26 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |