|
||||
|
||||
![]()
Παιδια πριν απο λιγο ειδα κατι σαν καφε μικρο σκουλικακι κολλημενο να περπαταει πανω στο τζαμι.Πανο στα ψαρια δεν ειδα κατι παρομοιο.Τωρα τελευταια μαρικα ψαρια ξυνονται και καποια εχουν κοκκινο χρωμα στα βρανχια τους. Τι κανω τωρα;;Το ενυδρειο ειναι φυτεμενο με πολλα φυτα.Αν κανω καποια θεραπεια θα χαλασουν τα φυτα;
|
||||
|
||||
![]()
ίσως το σκουλίκι να είναι planaria. Κάνε μια αναζήτηση να δεις φωτο για να βεβαιωθείς.
Σπάνια κολάνε και στα βράγχια των ψαριών. Εγώ πρόσφατα έκανα θεραπεία για πλανάρια, τα φυτά δεν παθαίνουν τίποτα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα αναζητηση αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο.Τι μεγεθος εχουν συνηθως;Αν δεν κανω θεραπεια τωρα (ειδα μονο 1 και δεν το ξαναειδα) θα ειναι χειροτερα τα πραγματα μετα; ΕΙναι δυσκολη ασθενεια;;; Δηλ. θεραπευεται ευκολα;;.Τα ψαρια ψωφανε ευκολα απο αυτο;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνήθως είναι λίγων χιλιοστών, και είναι πρώτο μεζεδάκι για τα ψάρια, εκτός των φυτοφάγων. Αν δεν το ξαναείδες ίσως να το έφαγαν τα ψαρια σου, ίσως. Αν διαπιστώσεις ότι όντως τα ψάρια έχουν πρόβλημα με τα βράγχια τότε θα ψάξεις και την αιτία. Σ' αυτό θα σε βοηθήσουν άλλοι, εγώ δεν ξέρω. Πρέπει να πεις τι ψάρια έχεις.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκουλικι σε γκαπι και πλατι? sos. | bluefish | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 16:11 |