|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι το κρεμαστο φωτιστικο ειναι μονοδρομος σε ενυδρεια ιδιοκατασκευες μιας και η απουσια του πλαστικου καπακιου ειναι δυσκολο να αντικατασταθει
(εχω δει ιδεες και λυσεις με πλεξιγκλας και γυαλι αλλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου) αναφερομαι για ενυδρειο γλυκο, 250λιτρα 1,5 μετρο μηκος και παντα για λαμπες φθοριου Τ8 (οκ ισως και Τ5) θα ηθελα λοιπον να μου πειτε εαν εχει ασχοληθει κανεις με κρεμαστο φωτιστικο απο το ταβανι με συρματοσκοινο μεχρι 10-30 εκατοστα πανω απο το ενυδρειο θα με ενδιεφερε μια ιδιοκατασκευη η οποια να μπορει να σταθει σε ενα καθιστικο και να μην ντρεπεσαι για το αποτελεσμα (μιας και το συζηταμε οι πιο φτηνες ετοιμες λυσεις απο ποσο ξεκινανε; υπαρχει καποιο eshop ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτιστικο Τ5 | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-10-07 07:14 |
φωτιστικο ΜΗ | enzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-04-07 07:16 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |