|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ποια ειναι τα ελλαχηστα λιτρα για γεννηστρα δισκων...?
μονο για γεννηστρα ...οχι μεγαλομα...εεεε; ------------------------- κανεις??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Steve : 27-10-07 στις 09:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι το θέμα ήδη το ξέρεις Σταύρο μας!!
Διάβασε λίγο το υπόμνημα του Pritani.
|
||||
|
||||
![]()
Τα λιτρα εξαρτωνται απο τα λλλ
|
|
||||
|
||||
![]()
το υπόμνημα το εχω διαβασει καπου 1,000 φορές (υπερβαλω λιιιιιιιιιγο ...
![]() απλα δεν ξέρω .. ποσα λιτρα πρεπει να ειναι η γεννηστρα (ΜΟΝΟ γεννηστρα ... Οχι μεγαλομα) για τις λιγες μερες που θα μείνουν οι γονεις... απλα να το εχω υποψη μου γιατι έχω ζευγαρι και σκεφτομαι να αγορασω ένα 50+ λίτρα να το βαλω μεσα ένα μηνα(ή όσο παρει μεχρι γεννησουν) (και αν γεννησυν).... και μετα να τα μεγαλώσω σε 1 100αρι στο υπογειο.... καλα δεν είναι; αν πάω να κάνω πατάτα να μου το πείτε τωρα....για να μήν προχωρίσω |
|
||||
|
||||
![]()
Σε πιάνω αδιάβαστα! Τα λίτρα να τα κάνεις τουλάχιστον χ2 για να μην πω χ3 ή 4
|
||||
|
||||
![]()
εσυ λές για το ενυδρείο μεγαλόματως ή για την γεννήστρα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λίτρα | Z_X | Nano Reef | 6 | 19-01-08 21:48 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πόσα λίτρα; | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-04 11:19 |
900 λίτρα | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 04-11-04 18:30 |
καθαριοτητα γεννηστρας | X_nikolas | Ζωοτόκα | 12 | 02-05-04 01:23 |