|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι διαστάσεις του δευτερου ενυδρείου είναι : 120 x 50 x 50 με 8mm τζαμια (ρισκάρω με κόντρες βεβαια)....
![]() θα φιλοξενήσει "κικλιδες" μαλάουι !! Το προχωράω κάπως αργά μπορώ να πω γιατί ταυτόχρονα τελειώνω και το σπίτι μου...ευτυχώς η γυναικα μου δεν μου λέει ποτε (ΟΧΙ)..άλλωστε αρέσει και και σ'αυτήν το ενυδρείο ![]() Χρησιμοποιήθηκε σιλικόνη LOGO 1000 Επίσης πρόσθεσα και αλουμινο γωνιές οι οποιες βάφτηκαν με μαύρο σπρέι... για πιο πολύ σιγουριά (αν και αυτό από ότι έχω διαβάσει εδώ δεν ισχύει)... Πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος την συγκεκριμένη πετρα που φαίνεται στην φωτό (15+16) αν κάνει για μαλάουι !! Τις μάζεψα από την περιοχή Αγ.Πελαγία Ηρακλειου !! Παρακάτω σας παραθέτω μερικές πρώτες φωτό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλησπερα σε ολους για πρωτη φορα. | kosmidis | Reef | 16 | 10-02-07 16:29 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |
Nεο ενυδριο 300 Λιτρα και εξοπλισμος | niouch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-06-05 12:57 |
D.I.Y. 300 ΛΙΤΡΑ ΕΤΟΙΜΟ!!! | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 06-06-05 13:42 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |