|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά επειδή όπως σας έχω πεί εδώ δεν έχει κανένα πετ σόπ της προκοπής, η αδεφή μου είναι Ρόδο και είπα να της παραγγείλω μερικά πραγματάκια για το ενυδρείο μου. Βασικά σκεφτόμουν επειδή είχα πρόβλημα με άλγη για να εξαφανιστεί τελείως αυτή η ελάχιστη που έχει μείνει να μου πάρει flurish excel. Μετά λέω να πάρω κάτι για τα φυτά, κάλλιο, σίδηρο και δεν έχω ούτε ταμπλέτες βυθού λίπασμα. Δέ πρέπει να πάρω; Τέλος, λέω να πάρω και co2 σε ταμπλέτες μιά που προς το παρόν δεν έχω μηχανισμό. Ή να μην πάρω γιατί αν τελειώσουν οι ταμπλέτες θα χάσει πάλι το ενυδρείο τη βιολογία του; Μήπως να παραγγείλω τελείως άλλα πράγματα απο αυτά που είπα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπάσματα..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 03-09-06 08:45 |
Λιπάσματα | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 07-07-06 00:23 |
Χημικά - Λιπάσματα | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-03-05 14:08 |
Ασθένειες - Φάρμακα | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 01-11-03 21:31 |
Απαραίτητα φάρμακα ;; | georgetzes | Ζωοτόκα | 13 | 28-04-03 00:23 |