|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα σας!κάποια στιγμή στο site είχα διαβάσει ένα μήνυμα στο οποίο αναφερώταν ένα ξένο site όπου έδινε πληροφορίες για την επιλογή των ψαριών ώστε να συμβιώνουν αρμονικά!αν δεν κάνω λάθος μάλλον ήταν στην κατηγορία των κιχλίδων!μήπως μπορείται να μου το ξαναθημίσεται γιατί δεν μπορώ με τίποτε να το ξαναβρώ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα εννοείς το μπλέ πινακάκι που πόσταρε κάποιος πρόσφατα....ήταν λάθος έτσι κι αλλιώς.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ πολύ!αλλά το πινακάκι είχα διαβάσει ότι ληταν λάθος.Πρόκειται για ένα ξένο site!το οποίο είχαι και πληροφορίες για τα ψάρια καθώς και για φυτά κ.τ.λ και στα αγγλικά αλλά και σε αλλες γλώσσες ανάλογα την επιλογή του κάθ'ενος!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.fishprofiles.com/
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!δεν μπορεί κάπου εκεί μέσα θα είναι!θα το ψάξω γιατί ήταν πολύ εξυπηρετικό για τους αρχάριους!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάχνοντας και διαβάζοντας (πολύ διάβασμα, από την σχολή είχα να διαβάσω έτσι) έπεσα επάνω στο http://www.timstropicals.com/Compati...litySearch.asp
Αλλά ας το δει κάποιος παλιός στα ψάρια για το αν λέει αλήθειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλές ανακρίβειες και λάθη.
Μακριά !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 18-09-07 στις 00:02 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
να το αγορι μου... | aaaooll | Bettas | 13 | 05-06-07 00:27 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Να και τοδικό μου επιτέλους !!! | KOKORAS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 28-03-06 23:21 |