|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στην προσπάθεια αναβάθμισης του χώρου του συλλόγου τo ΔΣ αποφάσισε την οργάνωση βιβλιοθήκης.
Παρακαλούνται όσα μέλη (και μη) μπορούν να διαθέσουν τα βιβλία τους στον σύλλογο να επικοινωνήσουν στο info@aquarist.gr αναφέροντας τους τίτλους των βιβλίων και τους συγγραφείς. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΣΦΕ : 19-07-07 στις 11:23 |
|
||||
|
||||
![]()
Απορια...το θεμα να ειναι ενυδρειακο, η οποιοδηποτε? Γιατι σιγουρα διαθετω ενα αγγλοελληνικο-ελληνοαγγλικο λεξικο, για τη νεα μας βιβλιοθηκη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Eνυδρειακού περιεχομένου. Αλλά και ένα λεξικό θα ήταν χρήσιμο!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή πίτας του ΠΣΦΕ Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 64 | 15-03-07 10:35 |
Βιβλιοθήκη | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 2 | 22-12-06 23:12 |
Το Site του ΠΣΦΕ ανανεώθηκε | nkarvounis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 06-08-05 09:15 |