|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() εχω καλο φως περιπου 0,9W/l και τωρα μου μενει νa κανω καλη λιπανση για τι απο οτι φαινεται κατι δεν παει καλα(τα φυλλα των φυτών κiτρινιζουν) θα παω να πάρω flourish της seachem και ισως παρω λατερίτη. Παντως το ενυδρειο ηταν στρωμένο(60 λιτρα) αλλά ειχα προβλημα με αλγη οπότε με τόσες αλλαγές νερου και χρηση της σκουπας βυθού φαντάζομαι τα πραγματα θα ........!@?<-+>!! τι λετε σε καλο δρομο δεν ειμαι? |
|
||||
|
||||
![]()
με τόσο φως θα χρειαστείς όλη την σειρά της seachem και όχι μόνο flourish
|
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινετο στο 0,6 ας πουμε και διαβασε πολυ για την λιπανση
|
||||
|
||||
![]()
Για λιπανση θα χρησιμοπιησω και λατερίτη.
Τωρα οσον αφορα για τα υγρά λιπασματα θα χρησιμοποιησω το flourish και μετα καποια στιγμη ισως και τα υπόλοιπα.... ειναι αρκετα λεφτα για να εφοδιαστεί κανεις πλήρως... |
|
||||
|
||||
![]()
ε τότε ετοιμάσου για άλγες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλο ειναι πριν δινουμε συμβουλες, να προσπαθουμε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα για το ενυδρειο του συνχομπιστα που μας ρωταει.
π.χ. μεγεθος ενυδρειου, ποσοτητα φυτομαζας, μετρησεις (σχετικα αξιοπιστες) Ph, kh, gh, NO3, οτι ειναι στρωμενο, ποσο καιρο, φως, ρουτινα αλλαγων-λιπανσεων, καποιες δραστικες αλλαγες που εκανε προσφατα κλπ Στο συγκεκριμενο θεμα κοιταχτε τι βλεπει ο Γιωργος06 Ενας του λεει οτι στην ουσια μπορει και με αυτο το φως αλλα πρεπει να χρησιμοποιει full λιπασματα. Ο δευτερος του λεει να αφαιρεσει φως Ο Γιωργος06 λεει μετα οτι θα κοιταξει για λατεριτη και αφηνει για αργοτερα τα υγρα λιπασματα και η απαντηση ειναι οτι πιθανοτατα θα΄χει αλγες. Τωρα πεστε μου καποιος καινουριος τι συμπερασμα θα βγαλει απο ολη αυτη την κουβεντα.... ![]() Ο Γιωργος06 λεει οτι χρησιμοποιει DIY CO2 - ξερουμε οτι λειτουργει σωστα ??? Μετρησεις του ενυδρειου του εχουμε ?? Ποσα φυτα εχει μεσα ξερουμε ??? Μηπως εχει μονο μια anubia ?? Μας λεει οτι εχει αλγη...προσπαθησαμε να μαθουμε γιατι ??? Λιγη πιο πολυ προσοχη κι οχι βιασυνη στις απαντησεις μας θα βοηθα πολυ περισσοτερο. Και παντα ανευ παρεξηγησεως.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ώρα για αναβάθμιση... | unreg | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 14-06-05 19:36 |
guppies 2 mora kai den 3ero ti na kano | SpyNet | Ζωοτόκα | 10 | 08-12-04 00:06 |
Apo pou mporoume na agorasoume afrikanes? (athina) | theofilos | Malawi | 1 | 23-07-04 16:09 |
Ώρα για σοβαρές αποφάσεις…(Νο1) | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 17-12-03 13:00 |
Ώρα για σοβαρές αποφάσεις…(Νο 2) | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 20-10-03 21:14 |