|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχες φωτογραφιες!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια με το photoshop!
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό....
![]() Είναι εύκολο να το κάνουμε και εμείς οι αδαείς???
|
|||
|
|||
![]()
Ευγε φιλε μου
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο!!!!!!! ¶ψογος δεν κάνεις και καμιά περιγραφή της διαδικασίας???
|
|||
|
|||
![]()
photshop να φανταστω?
ποιο απο ολα? ΥΓ¨πως τις ανεβαζουμε ετσι και οχι σαν συννυμενα αρχεια? |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Χρήστος τις έχει ανεβάσει στο imageshark και έχει βάλει ανάλογο λινκ στο ποστ του και φαίνονται έτσι! Για photoshop κλπ θα περιμένουμε να μας πει ο ίδιος!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το κολπάκι είναι πολύ εύκολο.
Στο photoshop πρώτα θα πάρετε το λάσσο(την ένδειξη δίπλα απο το ραβδάκι) και θα κυκλώσετε το θέμα που θέλετε να μείνει το χρώμα. Μετά θα πάτε στο menu στο select και εκεί θα πατήσετε το inverse. Μετα στο image θα πάτε στο adjustment και εκεί θα πατήσετε το desaturate και έγινε. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με τις ασπρομαυρες φωτογραφιες σου,εδωσες χρωμα στο πρωινο μας!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Χρήστο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
να τολμήσω και γώ;;
αν και πρώτη φορά ελπίζω να σας αρεσει ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίος ο ιπποκαμπος σου
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω κι εγώ κάτι? Αφού μασκάρετε (χρησιμοποιήσετε δηλαδή κάποιο εργαλείο για να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο σημείο της εικόνας), κάνετε και ένα feather (Select/Feather). Αυτό κάνει το επιλεγμένο σημείο να σβήνει πιο ομαλά μέσα στην υπόλοιπη εικόνα.
*Η τιμή του feather εξαρτάται από το επιλεγμένο σημείο και την ανάλυση της εικόνας.
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.dpgr.gr/index.php?page=articles
Το παραπάνω link οδηγεί σε πολύ καλά άρθρα για το photoshop γραμμένα από μέλη του dpgr. Θεωρώ ότι πρέπει να διαβάσετε και να μάθετε τη χρήση των layers μιας και αυτά είναι πολύ σημαντικά! Καλό διάβασμα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες τώρα!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
XAXAXA Α ρε αλήτη...ΕΓΡΑΨΕΣ...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερή φωτογραφία!!!!!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|