|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα σας.
Θα κάνω ένα πρόλογο πριν δείτε τις φωτογραφίες και πάθετε κάτι. Λοιπόν έχω 13 ψάρια εκ των οποίων τα δύο, παπαγαλόψαρα. Είναι η κληρονομιά του άσχετου και η πονηρή λογική του πωλητή στο pet-shop που λέει πούλα και αστον να τα κάνει σούπα στο τέλος. Σχετικά με τα παπαγαλόψαρα νομίζω ότι γνωρίζω τις θέσεις σας και τώρα πλέον τη συμμερίζομαι κιόλας αλλά όταν τα πήρα ``φυσικά`` και δεν γνώριζα ότι ήταν υβρίδια. Απο τότε που το έμαθα όμως δεν ξέρω γιατί, τα αγάπησα πιο πολύ από τα άλλα ψάρια ....ξέρετε ενοχές. Επίσης έχω και ένα flowerhorn για το οποίο ισχύει ότι και για τα παπαγαλόψαρα. Αυτόν τον έχω σε ένα 60lt και σύντομα θα μπώ στα έξοδα να του πάρω ένα αρκετά μεγαλύτερο γιατί μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο. τα υπολοιπα ψάρια μου είναι: 2 pink convict 2 juwel (άσχετα αλλά τα φορτώθηκα την εποχή της άγνοιας) 1 severum 1 jd 1GT 1 Blue acara 1 longear sunfish ή LEPOMIS στα ελληνικά (δεν είναι πολύ δημοφιλές) 1 chocolate 3 pleco Επιπλέον από φυτά έχω 3 anubies και 1 microsorum. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας Μάνος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |