|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παει το φυτεψα και το δικο μου!Aκολουθω αυτη τη μεθοδο στρωσιματος(http://www.aquahobby.com/articles/e_silent_cycling.php) Ενα μεγαλο ευχαριστω στον linkman μας για αυτο το υπεροχο λινκ!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτα τα φυτα ειναι προς αναγνωριση!!!Αυριο φτιαχνω και Co2 με μαγια καιενα 5λιτρο δοχειο.Επισεις ψαχνω αυτα τα σαλιγκαρια!!Melanoidestuberculata
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη τα κοχυλια βγαλε ανεβαζουν τη σκληροτητα!
|
|||
|
|||
![]()
μου αρεσει εμενα,αν και ατελειωτο ακομα
ωραια η διαταξη που εχεις κανει στο ενυδρειο σου οταν γινει με το καλο το στρωσιμο τι ψαρια λες να βαλεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Έίναι σε πολύ αρχικό σταδιο για να πουμε αν μας αρέσει ή όχι...
Σιγά σιγά θα γίνει πολύ ωραίο... ![]() Είδα ένα ψάρι μέσα, στην πρώτη φωτό, ή ήταν κάτι άλλο..? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα φιλοξενω γκουραμια ακι αγγελοψαρα κυριως.Αυτη η σαχλαμαρα που ειναι σαν ψαρι ειναι μια φωτο μιας τσιπουρος που εβαλε η μανα μου!Ετσι να μη φαινεται και αδειο.Σκοπευω να το διαμορφωσω ετσι ωστε στο μελλον να μπορω να εχω και δισκους(αν φυγουν τα αγγελοψαρα βεβαια!!)Εχει να πεσει φυτεμα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα καλυτερη ειναι στο φυτεμα!Ειδικα οταν μου δενει ανουμπιες σε ξυλα!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
rio 400 | rockxk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-03-07 07:50 |
rio 400 | rockxk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 27 | 08-03-07 11:08 |
rio 400 | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 25-04-06 13:04 |
Tetratec Uv 400 | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 28-11-05 20:00 |