|
|||
|
|||
![]()
Χτες αγορασα 1 αρσενικο και 2 θηλυκα gubbies..
απο την ωρα που τα εβαλα στο ενυδρειο συνεχεια βρισκονται στην επιφανεια τ και το ενα ακολουθη το αλλο.. ![]() Γιατι αραγε να συμβαινει αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι άλλα ψάρια έχεις μέσα στο ενυδρείο? Πόσο καιρό τρέχει - λίτρα - φίλτρανση - Μετρήσεις?
Δεν είναι και πολύ παράξενη συμπεριφορά μέχρι να προσαρμοστούν!
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειναι τα gubbies?
Μηπως εννοεις guppies.. (επειδη υπαρχουν και gobbies...) |
|
|||
|
|||
![]()
Guppies εννοουσα..
![]() το ενυδρειο μου ειναι 70 λιτρων και εχω μεσα 2 σαλιγκαρους 2 θηλυκα μολλυ ενα αρσενικο και ενα αγγελοψαρο..το ενυδρειο το ειχε ενας φιλος μου για 3 χρονια και μου το χαρισε λογο μετακομισης...μετρησεις ακομα να κανω εντομεταξυ τωρα που το παρατηρω και το μολλυ το θηλυκο που αγορασα χτες και αυτο εμεινε κρυμμενο στους βραχους.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με το αγγελόψαρο κάηκες! Είναι ασύμβατο με τα ψαράκια σου!
|
|||
|
|||
![]()
το αγγελοψαρο κανονισα να φυγει σημερα-αυριο επειδη ειναι και η μολλυ μου εγκυος και μου ειπαν οτι θα φαει τα νεογεννητα...
αλλα το αλλο μολλυ γιατι κρυβεται? |
|
||||
|
||||
![]()
τι φίλτρο έχεις ??
έχεις διαβάσει τις βασικές αρχές ??? φίλτρανση - κύκλος αμμωνίας ? με ένα αγγελόψαρο ανάμεσα τους μπορεί να μην είναι και τόσο τυχαίο ότι κρύβονται !! μετρήσεις νερού έχουμε ??? γενικά την επιφάνεια πάνα τα ψάρια όταν δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο ... ή μπορεί και όταν το νερό είναι πολύ τοξικό !!! αλλαγές νερού κάθε πότε κάνεις ? πες μας μερικά πράγματα .. για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε .. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |
ερωτηση για co2 | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-01-07 12:00 |
Συμβουλές για guppies | Blanch | Ζωοτόκα | 22 | 03-08-05 01:33 |
Πληροφορίες για θυληκά Guppies | sv2fpi | Ζωοτόκα | 6 | 05-06-03 00:02 |