|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο πιστο αντιγραφο βιοτοπου Malawi που εχω βρει το ανακαλυψα σημερα και βρισκεται στο δημοσιο ενυδρειο του Σικαγο, στο Shedd aquarium.
http://www.sheddaquarium.org/ ![]() το βρηκα μεσω αυτου του σαιτ http://www.african-cichlid.com/index.html
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά δείχνει πάρα μα πάρα πολύ φυσικό!!!! Το θέμα είναι πως θα κόστισε και παρα μα πάρα πολλά λεφτά!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιχαλη ολο τσαρκες στην αμερικα σε κοβω...
Πανακριβες πετρες οντως... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο είναι αν και μου φαίνεται λίγο παραφορτωμένο.
|
|
||||
|
||||
![]()
λίγο ???
![]() δεν ξέρω τι είναι περισότερα ...η πέτρες ή τα ψάρια ?!?!? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το συγκεκριμένο ενυδρείο είναι από το δημοσιο ενυδρειο του Σικαγο, στο Shedd aquarium.
Δεν πρόκειται για ενυδρειάκι κάποιου χομπίστα και δε νομίζω να σκέφτηκαν πόσα χρήματα κοστίζει πριν το κατασκευάσουν. Δυστυχώς στην ιστοσελίδα δεν αναφέρονται λεπτομέρειες. |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο συνδιαζει και βουνο και θαλασσα!
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αμερικανιες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρεα τι εννοεις, αμερικανιες? εγω γιατιδε βλεπω καμια αμερικανια?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() όταν λέτε δημόσιο τι εννοείται?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |
Kατι Πιο Δυσκολο | ΠΟΠΟ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-05-06 09:47 |