|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας.Παραθετω παρακατω μια ριζα που εχω στο ενυδρειο.Την αγορασα απο μαγαζι με ενυδρεια και πριν τη βαλω στο ενυδρειο την εβρασα.Ξερετε τι ειδος ειναι και πως ονομαζεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν ρίζα mangroove μου φαίνεται... Έχει κιτρινίσει το νερό καθόλου?
Αν κάνω λάθοςω ας με διορθώσει κάποιος.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εβγαλε κιτρινο χρωμα κατα το βρασιμο αλλα οχι παρα πολυ.Μες το ενυδρειο δεν φαινεται να βγαζει χρωμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquaristic.net/aquarium/d...od.html?lang=1
η http://www.aquaristic.net/aquarium/d...od.html?lang=1 μοιαζει πολυ με αυτες.....ειναι η κλασσικη που εχει ο υδροκοσμος καιρο τωρα.....
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον Steady...Είναι αυτές που φέρνει ο Υδρόκοσμος,οι λεγόμενες Sumatra...Αυτές των λίνκ είναι διαφορετικές,τις έδειξε απλώς επειδή μοιάζουν...
Από τον Υδρόκοσμο δεν τη πήρες; Υ.Γ.:Οι ρίζες Mangroove είναι τελείως διαφορετικές...Πιο μαλακές,πιο φαρδιές και χωρίς λεπτές διακλαδώσεις...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο ειδος mbuna; | panos73 | Malawi | 3 | 16-08-06 13:14 |
Ειδος άλγης;; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 08-06-06 18:34 |
ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ LEPTOSOMA??? | AFRIKANOFILOS | Tanganyika | 2 | 09-02-05 14:01 |
Νεος στο ειδος | jimismc | Malawi | 1 | 05-10-04 12:58 |
ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ??? | reefland | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 30-09-04 00:37 |