|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πέσει πάνω σε μια προσφορά και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας...
Πρόκειται για σύστημα λίπανσης διοξειδίου του άνθρακα το οποίο σκέφτομαι να αγοράσω για το 400άρι μου... Δε σκοπεύω να το κάνω φουλ φυτεμένο, ούτε καν αρκετά, αλλά το σκέφτομαι για να μπορώ να κρατάω το ph όσο χαμηλά θέλω... Λοιπόν έχω δει το σύστημα της Dennerle Comfort-Line CO2 Exclusive, η σελίδα της εταιρίας είναι αυτή: http://www.dennerle.de/HG07UG04.htm Το ερώτημά μου είναι αν το έχει δουλέψει κανένας, αν είναι αξιόπιστο και αν χρειάζομαι να αγοράσω κάτι άλλο για αυτό! Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Γεμιζει η φυαλη? και ποσο το βρισκεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
από ότι είδα δεν γεμίζουν μάλλον μου θυμίζουν λίγο JBL style ασυφορη μπουκάλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Oι συγκεκριμένες φιάλες δεν ξαναγεμίζουν, οπότε είναι ασύμφορο. Ιδίως για το 400άρι σου ούτε για πλάκα. Σε βλέπω να πηγαίνεις για 5κιλη για να κάνεις δουλειά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που με βοηθήσατε κοίταξα πάλι τη σελίδα και αναφέρει τη μπουκάλα ως μιας χρήσης... Κρίμα... Το σετ το βρήκα 150 euro... Τα υπόλοιπα που έχει στο σετ μπορούν να με καλύψουν αξιόπιστα και μετά να αγοράσω μπουκάλα 5κιλη που να ξαναγεμίζει? Ή όλα τα χρήματα είναι η μπουκάλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγοράζεις μανόμετρα και CO2 needle απο aquaristik, μπουκάλα απο Πρόνοια, reactor απο aquaristik η απο ενυδρειάδικο στην Αθήνα και σου περισσεύουν και λεφτά... Απλά να έχεις στην άκρη του μυαλού σου (και της τσέπης σου) οτι ενα PH controller είναι απαραίτητο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisg : 07-03-07 στις 13:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν πολύ φθηνότερα και με κανονικη φιάλη
ΠΧ κοιτα εδω http://www.aquaristic.net/shop.php/s...bd6c6.47786854 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά skimmer [help] | Meliteas | Φίλτρανση | 5 | 02-05-06 17:00 |
Αγορά Ξύλου | nickall13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 02-03-05 01:17 |
Αγορά Ζωντανού Βράχου | Cristos | Θαλάσσια Βιολογία | 11 | 06-10-04 21:25 |
Αγορά Φελιζόλ | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-08-04 08:44 |
Αγορά ή Κατασκευή; HELP | antonio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 18-05-04 00:09 |