|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους στο forum.
Ασχολούμαι με ενυδρεία εδώ και 5 χρόνια χωρίς βέβαια να εμβαθύνω στο χόμπι τόσο πολύ!!! Λοιπόν έχω ένα ενυδρείο GENESIS 80 διαστάσεις 80*35*40 το οποίο το ξανάστησα μετά από πολύ καιρό.Κάτω έβαλα άμμο θαλάσης. Έχω εξωτερικό φίλτρο EHEIM 2232 ecco. Θέλω να βάλω κιχλίδες αλλά θα ήθελα να μάθω πρώτα τι πρέπει να προσέξω ! Τι υλικά θα ήταν καλύτερα να βάλω στο φίλτρο μέσα? Διαβάζω 'οτι το νερό θέλει υψηλό ph.οκ πως το καταφέρνω αυτό? Θερμοκρασία περίπου? Να βάλω αεραντλία ή θα μου τα ξηλώνουν συνέχεια η κηχλίδες? Για να στρώσω σωστά το νερό ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος ? Να μην σας ζαλίζω άλλο όποιος μπορεί ας απαντήσει γιάτι το εχω άδειο και δεν μπορώ να το βλέπω έτσι!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KARAGIANNISV : 11-02-07 στις 00:02 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος με απορίες για Κιχλίδες! | Kostis T. | Malawi | 4 | 29-12-04 01:24 |
Συμβατές κιχλίδες! | x-nos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 26-08-04 01:23 |
Φυτά με κιχλίδες? | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-03-04 16:54 |