|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 80*40*30/96λ Κατηγορία: malawi Φυτά:2*anubias barteri 1*egeria densa Ψάρια / Άλλα είδη:5*Labidochromis caeruleus(yellow labido) 4 zebra snail Διακοσμητικά υλικά: 28κιλα moonstone 20κιλα αμμος χαλαζιακη Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:1*sylvania grolux Διάρκεια φωτισμού:12ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο φιλτρο με eheim compact/600λ.α.ω 0.5l siporax 0.5lsubstrat pro μπλε σφουγγαρι υαλοβαμβακας Θερμοστάτης:sicce 100watt Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH):10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):2.5mg/l Αλλαγές νερού:30% ανα βδομαδα Θερμοκρασία:25-26 Άλλες πληροφορίες: σας παρουσιαζω λοιπον μετα απο 2 μηνες περιπου προσπαθειας την πρωτη μου αποπειρα για ενυδρειο malawi,το ενυδρειο μολις χθες απεκτησε κατοικους 5 πανεμορφα labido ενω λειτουργουσε σε φαση συντηρησης/στρωσιματος για κανα 3αρι βδομαδες!μεχρι τωρα πιστευα οτι οι labidos ειναι ντροπαλα ψαρια γενικα αλλα αλαξα γνωμη ,τα δικα μου τουλαχιστον ειναι αλανιαρικα ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο Malawi | Maverick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 06-02-07 19:16 |
malawi με victoria | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 1 | 14-07-06 13:27 |
Frontasa με Malawi | Fanis | Malawi | 10 | 20-05-04 18:04 |