|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι πολυ ομορφα κοματια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα χρηστο....
μπραβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
κουκλακια ειναι.... δικα σου ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν επικοινωνείς και με τον Tolis μήπως χρειαζόμαστε κάποιες για το fish index???
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τωωωωωωωωωωωρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια,έστω και μ αυτόν τον τρόπο μακάρι να συμβάλω στην εξάπλωση του χόμπι μας.
ΚΛΑΖ μήπως πρέπει να ξανασκεφτείς με ποιές αφρικάνες θα ασχοληθείς ? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z_X : 12-01-07 στις 21:55 |
|
||||
|
||||
![]()
ψσσσςςςς..... έσκισε!
![]() καλορίζικη και σιδερένια! (ψήθηκα κι εγώ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κατάλαβα καλά πήρες καινούρια μηχανή? (Ποια?) Μεγάλη η βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες φωτογραφίες σου. Μπράβο!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Xotikouli.
Πήρα την canon eos 350(ας είναι καλά οι δόσεις). ![]() Ωραίες η ψαρο-φωτογραφίες σου. |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αυτην εχω, με γεια σου!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά μου φαίνεται θα την πάρω κι εγώ και θα κάνουμε σύλλογο φίλων canon eos 350
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Προς το παρον εχω την olympus C-4000.Δεστε και μερικες φωτο. ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.esnips.com/web/FISH Oι φωτογραφιες μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 14-01-07 στις 21:28 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στην 1 φωτο aulonocora red roubin,2,3,cyrtocara moorii.Πες αν θες και τιμη για την μηχανη σου.
[/quote]Δειτε την και σε μεγενθυση ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.esnips.com/web/FISH Oι φωτογραφιες μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 14-01-07 στις 22:51 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω strahos.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΛΕΙΑ...Μπραβωωωω ΖΧ..
|
||||
|
||||
![]()
απιστευτες φωτογραφιες.....
μπραβο χρηστο!!! μηπως πρεπει να σε κανουμε τον φωτογραφο του κλιμακιου....? χιχιχι
|
||||
|
||||
![]()
Δήλωσα συμμετοχή στην ομάδα φωτογράφησης της έκθεσης.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τυφλα να'χουν τα γκαπις....!!!! | klaz | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 1 | 12-11-06 22:50 |
Τι πληροφοριες υπαρχουν για τα πλατυ? | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 08-11-05 23:15 |
Ερώτηση για όσους έχουν R.O. | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-05-04 00:37 |
Τι έχουν πάθει οι αρλεκίνοι μου? | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-07-03 18:07 |
Αρρωστο Οτο | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-05-03 18:29 |