|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις διαβασα για αυτό το όργανο και άρχισαν να μου μπαινουν ψιλοι στα αυτία καθοσον χρησιμοποιώ το απλο όργανο με το βελάκι(της Aquarium Products) και στην αναλογία που μου δειχνει το αλατι(4 κιλα για 120λ ,δηλ 333 γρ για 10 λιτρα ) διχνει αυτό 1020 ,έτσι εγώ εμπιστευόμενος το εριχνα και άλλο αλάτι για να φτάσει τα 1024.τωρα υπάρχει περίπτωση αντι να ειναι 1024 να ειναι 1030;;
που μπορώ να βρώ ενα καλό και φθηνό τετοιο;; |
|
||||
|
||||
![]()
Ebay
|
|
||||
|
||||
![]()
...και όχι απο το διαδύκτιο;;;(δεγίνεται)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εννοεις το Internet , γινεται..
Το Διαδυκτιο ειναι ελληνικη ευφερεση , οπότε μην περμενενεις και πολλα.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει όμως να δώσεις αριθμό κάρτας και όχι απλά δεν γίνεται επιδή δεν έχω αλλα και επιδή ειναι επικύνδηνο !
|
|
|||
|
|||
![]()
κανε λογαριασμο στο www.paypal.com ειναι πολυ ασφαλες, και οι ποιο πολλοι sellers στο ebay δεχονται paypal
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα τι λες τωρα?
Επικινδυνο? Ειδικοτερα μεσω paypal? Θα αστιευεσαι φυσικά, ή μαλλον διαβάζεις κειμενα που το Internet το αποκαλουν Διαδύκτιο. |
|
||||
|
||||
![]()
καλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος
(μέσω διαδυκτίου θα το ψάξω το θέμα) |
|
||||
|
||||
![]()
διαδικτυο δεν υπαρχει..
Υπαρχει Διαδικτυο. Ομως επειδη δεν σημαινει τιποτε απολυτως, η μεταφραση του ορου Internet (με κεφαλαιο Ι παντα) ειναι τουλαχιστον ατυχής, και προιόν ανεγκέφαλων ελληνοποιών. (φυσικα κατα την αποψη μου... οχι την δικη τους). ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 29-10-06 στις 16:28 |
|
||||
|
||||
![]()
καλά θα το λέω Internet(
![]() αλλα εδώ στην αθήνα που υπάρχει;; |
|
||||
|
||||
![]()
Κυκλοφορουν γενικα στα πετσοπ που εχουν θαλασσινα.
Κυριως της Aquamedic. Τιμες γυρω στα 120 ευρα αν θυμαμαι καλά. (και θεωρειται ευκαρία.) Στο ebay γυρω στα 25ευρω με μεταφορικα. Μπορει να μην ειναι aquamedic, αλλα διαλεγεις και περνεις. |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΣΟ;;
![]() θα δω τι θα κάνω ...αν πάω στον καταστηματάρχη του πετσοπ που πάω και βρώ την διαφορά μεταξυ των οργάνων θα ειναι καλά;; |
|
||||
|
||||
![]()
προς τα πανω?
ας πουμε 150? :d |
|
||||
|
||||
![]()
;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου κανει ο καταστηματαρχης..?
Η χονδρικη του ειναι δεδομένη.. Μα τι ψαχνεις να βρεις? Αν το θες απο δω θα το πληρωσεις στιν τιμή που κατ' αλλους θενε κατα αλλους πρέπει. Αλλιως θα πρεπει να μαθεις πως να περνεις τα ρισκα σου στο Internet. |
|
||||
|
||||
![]()
αλλο εννοω, θα πάω λίγο νερό απο το ενυδρειο αυτός θα το μετρήσει θα δώ τι διαφορά υπάρχει στα δυο όργανα(πχ το δικό μου δειχνει 1020 αυτού διχνει 1028 ,αρα έχουμε διαφορά 8 και έτσι θα υπολογίζω το σωστό)
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...
αυτοι που φτιαξαν το οργανο θα εκαναν το ιδιο και δεν θα εχανε.. :d |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα...
θα δώ τι θα κάνω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση καλησπέρα μπορείς να παραγγείλεις και απο aquaristic.net ρεφρακτόμετρο της Sybon.Κοστίζει περίπου 60 ευρώ και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή.
|
|
||||
|
||||
![]()
με ή χωρις τα εξοδα αποστολής ;; αν χωρις πόσο περιπου κοστίζουν;;
|
|
||||
|
||||
![]()
θανάση το συνολικό κόστος είναι αρκετό αν πάρεις μόνο το όργανο.Θα πληρώσεις 60 το ρεφρακτόμετρο + 16% φόρο + 20 τα μεταφορικά.Οπότε δεν συμφέρει (νομίζω) να κάνεις παραγγελία μόνο γιαυτό.¶ν βγάλεις ανακοίνωση για ομαδική παραγγελεία, θα βρεθουν ,πιστεύω , αρκετοι που όλο και κάτι θα θέλουν απο εκεί και έτσι θα μοιραστεί το κόστος μεταφοράς.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Όντως έτσι είναι , έχει δίκιο ο Netblues
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κάθε «σοβαρός» θαλασσινός πρέπει να έχει τέτοιο όργανο. Αν παρόλα αυτά, δεν μπορεί κάποιος να διαθέσει αυτά τα χρήματα, ας «καλιμπράρει» τουλάχιστον αυτό που έχει με ένα refractometro για να είναι όσο μπορεί σίγουρος με τις τιμές του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
επίσεις τι πρεπει να εμπιστευτώ περισσότερο ;;την αναλογία του αλατίού ή το υδρόμετρο;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι. Αλλά βάλε στο πρόγραμμά σου την αγορά ενός refractometer.
|
||||
|
||||
![]()
Mία άλλη λύση αν δεν θέλεις να μπλέξεις με κάρτες και ίντερνετ παίρνεις τηλ τον γερμανό που γνωρίζω του βάζεις τα χρήματα στον λογαριασμό του και σε 3 μέρες είναι σπίτι σου. Στείλε μου π.μ.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να σου φέρει η ¶βυσσος με 90 ευρώ. Από εκεί πήρα το δικό μου. Μην εμπιστεύεσαι τίποτα άλλο για μέτρηση. Να φανταστείς σε νερό μετρημένο με το ρεφρακτόμετρο στα 1025, το βυθιζόμενο πυκνόμετρο της serra μου 'δειχνε 1021 και το άλλο με το δείκτη της Instant Ocean 1027!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mε 90 ευρώ είναι πολύ καλά.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|