|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από πολλές αλλαγές νερού σαν να ξεπράσινισε το ενυδρείο μου. Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες πως ήταν και πως είναι σήμερα. Παρατηρήσεις και σχόλια δεκτά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καμία σχέση Νίκο ...
συνέχισε τις αλλαγές νερού για καμια εβδομάδα ακόμα και θα δείς το νερό πολύ καλύτερα ....... ¶ντε να το χαρείς λιγό το ενυδρείο σου... που πάει απο το καλό στο καλύτερο !! ![]() Και το Aquascaping είναι καλύτερο απο πριν ....
|
||||
|
||||
![]()
Για την περίοδο της "θεραπίας" κράταγα τα φώτα σβηστά. Τώρα ξεκίνησα να ανάβω την μία μονο (35watt) καποιες ώρες την ημέρα...
|
||||
|
||||
![]()
καλα καμια σχεση το περιβαλλον πλεον, πολυ καλυτερο. λιγες ακομα πετρουλες μονο αν θες βεβαια.
για τη θολουρα κανε οτι εκανες απο αλλαγες και θα φτιαξει. το φυτο ειναι αληθινο φανταζομαι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι η θολούρα οσο παει και φεύγει. Θα κάνω μερικές αλλαγές ακόμα και θα είναι οκ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το φυτό ναι είναι αληθινό και λέγετε κερατόφυλλο. Μου το δώσανε απο την λέσχη, μπορείς αμα θέλεις να περάσεις να σου δώσω μερικά κλαδέματα έχει φουντώσει για τα καλά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κερατοφυλλο. καλο μου φαινεται αν δεν υπαρχει προβλημα με τις κιχλιδες χρειαζομαι λιγο. εχω καποιο που εγκυμονει και φανταζομαι θα ειναι οτι πρεπει για να κρυβονται τα νεαρα μικρα. μου αρεσει που σου εκανα σχολιο για περισσοτερες πετρες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανένα πρόβλημα με τις κιχλίδες (μονο στο γκαντεμη τον crazyio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ασε που τραβάνε και τα NO3 σαν τρελά Και για πέτρες κάτι θα κάνουμε και για εσένα ![]() ![]() ![]() Ελα να τα πουμε και απο κοντα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην νομιζεις και εγω ειχα βαλει ανουμπια και σε λιγοτερο απο εβδομαδα ειχαν μεινει μονο κατι κομμενα φυλλα και τα κοτσανια. τελικα τα πηρα
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GODLIGHT : 13-09-06 στις 10:59 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Οποτε θες αρκεί αν τηλ πρωτα Σήμερα πήρα και μία 24v αντλία για να κάνω πίο εύκολη την αλλαγή του νερού. Είχα μια εξωτερική πλαστική αλλα ξεκίνησε να χάνει νερά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι λετε? γινεται κατι? | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-09-06 12:53 |
Ηταν που λετε ένας μικρος Acanthurus Olivaceus | ahar | Reefsafe | 7 | 09-06-04 00:25 |