|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η προσθήκη του mineral salt της sera (ιχνοστοιχεία, άλατα ) ακυρώνει (όπως ένα buffer, η τύρφη κ.ά) την εφαρμογή του πίνακα ανάμεσα στo kH - pH - cO2 ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρος Κώστα ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργη,απο το τομαρι μου μιλαω...και εγω ριχνω ιχνοστοιχεια,και πηγαινω συμφωνα με τον πινακα που προανεφερες..και ειναι ολα οκ.....τωρα αν θελεις να εισαι 100% σιγουρος ,περιμενε και αλλες αποψεις....εγω παντως ειμαι...
![]() ![]() ![]() ΥΓ.πληροφοριακα να αναφερω οτι εγω βαζω το discus trace της σιτσεμ........ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klaz : 04-07-06 στις 12:11 |
|
||||
|
||||
![]()
To sera mineral salt εμπεριεχει κυριως αλατα ασβεστιου και μαγνησιου ΟΧΙ όμως αλάτι... και εχει σαν αποτελεσμα να ανεβαζει το GH/KΗ. Χρησιμοποιειται γενικά για να σκληραινει το νερό.
Οσο αναφορα τη σχεση Ph-Kh-Co2 συνεχιζουν να ισχυουν οι γνωστοι πινακες και σχεσεις υπολογισμού. |
|
||||
|
||||
![]()
σωτηρη,θα προτεινες στο φιλο γιωργο,καποιο αλλο προιον...?πχ σαν το δικο μου..???...η ολα γενικα επηρεαζουν...?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sera Florenette A | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 16:47 |
Filters + Salt in water | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:17 |